Ο απολογισμός του πρώτου γύρου από τον ΑΟΚ Ν. Μαρμαρά

1555

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΧ τελείωσε και έτσι η ομάδα του ΑΟΚ Ν. Μαρμαρά δημοσίευσε στην σελίδα της στο facebook τα στατιστικά της ομάδας ως τώρα:

“Η αποχή της ομάδας μας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω εορταστικής περιόδου, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, μας επιτρέπει να παραθέσουμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ομαδικού και ατομικού χαρακτήρα.

Ο Α.Ο.Κ. Νέου Μαρμαρά τερμάτισε εντέλει στην 3η θέση του πρώταθλήματος( με 8 νίκες και 3 ήττες ) μιας και υστερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Ιερισσού (η οποία τερμάτισε στην 2η θέση) εξαιτίας της ήττας στον μεταξύ μας αγώνα.Μόνη πρώτη η ομάδα της Καλλικράτειας η οποία διατήρησε το απόλυτο στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά η ομάδα μας σημειώνει κατά μέσο όρο 62,9 πόντους σε κάθε αγώνα της, με κορυφαίες επίδοσεις τους 84 πόντους στην νίκη απέναντι στην ομάδα της Τρίγλιας καθώς και τους 75 πόντους στην νίκη απέναντι στους Αετούς Μουδανιών.

Όσον αφορά τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας μας, το παθητικό μας είναι 57,4 πόντοι κατά μέσο όρο, με χειρότερες επιδόσεις τους 73 πόντους (δις) απέναντι σε Ιερισσό και Τρίγλια, που συνοδεύτηκαν από ήττα και νίκη αντίστοιχα

Πρώτος σκόρερ του Α.Ο.Κ.,η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ο Θεοχάρης Νικόλαος ο οποίος στους 5 αγώνες που πρόλαβε να αγώνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας σημείωσε 88 πόντους συγκεντρώνοντας τον αξιοθαύμαστο μέσο όρο τον 17,6 πόντων .Σε σύνολο πόντων πρώτος παραμένει για μία ακόμη χρόνιά ο ‘’αρχηγός” ,Λάζογλου Μιχαήλ με 144.Πρώτος ‘’τρίποντος” η έτερη μεταγραφή του καλοκαιριού Κισκιρόπουλος Κωσταντίνος με 9 τρίποντα.”

 

H βαθμολογία:

ekasx