Οκλαλιώτης: “Χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη φετινή χρονιά”

414

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Παρασκευής (10/05) κόντρα στον Άγιο Αθανάσιο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΚΑΣΘ Ανδρών, ο προπονητής του Μακεδονικού Γέφυρας, Ανδρέας Οκλαλιώτης δήλωσε στους “Φίλους μπάσκετ Κ.Σ. Γέφυρας”:

“Την Παρασκευή περιμένουμε τον κόσμο που υποστήριξε με τόσο πάθος όλη την χρονιά αυτή την ομάδα, και όλους τους φιλάθλους που δεν έτυχε να μας δούνε ή μας είδαν ελάχιστα για να προσπαθήσουμε να τους ευχαριστήσουμε, να τους κάνουμε να αγαπήσουν αυτά τα παιδιά και να τους κάνουμε υπερήφανους που είναι μέλη αυτής της ομάδας.

Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί, ένας στόχος διπλός που τέθηκε από την διοίκηση και όλους μας. Να πρωταγωνιστήσουμε “κυνηγώντας” την άνοδο στη Α ΕΚΑΣΘ και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουμε στην ομάδα αθλητές από τα παιδικά και προπαιδικά τμήματα δίνοντας τους αρκετά αγωνιστικά λεπτά.

Θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι καμία ομάδα δεν το τόλμησε αυτό. Εμείς το τολμήσαμε φυσικά γιατί δημιουργήσαμε ένα κράμα έμπειρων αθλητών σε συνδυασμό με πολλούς νεαρούς. Δεν είχαμε τα δώδεκα “αστέρια”, αλλά προσδοκούμε με τα νεαρά παιδιά από την περιοχή μας να τα δημιουργήσουμε, γιατί η δημιουργία είναι αυτή που αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την φετινή χρονιά, αλλά την μεγαλύτερη χαρά θα μας την δώσει η παρουσία σας στον αγώνα της Παρασκευής με τον Άγιο Αθανάσιο, την ημέρα αυτή που όλοι εσείς θα δώσετε κουράγιο στην Διοίκηση και στους Αθλητές για την καινούργια χρονιά, και όπως πάντα στο γήπεδο μας δεν σας αφήσαμε παραπονεμένους, σας χαρίσαμε μόνο νίκες.

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη ραντεβού όλοι μαζί στο κλειστό γυμναστήριο μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί”.