Λύση συνεργασίας μετά από 2χρόνια Κεραυνού Ωραιοκάστρου και Άγγελου Κυρκόπουλου.

36

Μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας οι δρόμοι του Κεραυνού Ωραιοκάστρου και του Άγγελου Κυρκόπουλου χωρίζουν, με τη διοίκηση της ομάδας στην ανακοίνωση που ακολουθεί να κάνει ειδική αναφορά στην προσφορά του Κυρκόπουλου ως προπονητή της ομάδας και όχι μόνο.

”Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου ανακοινώνει τη κοινή λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Άγγελο Κυρκόπουλο. Σε συνάντησή του με μέλη της διοίκησης, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, και κατόπιν συζήτησης δεν βρέθηκε η κοινή φόρμουλα συνέχισης της συνεργασίας και αποφασίστηκε η λύση της.

Ο Άγγελος ευρισκόμενος τα δύο τελευταιά χρόνια στην ομάδα μας μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και την διοίκηση προχώρησαν στην αναγέννηση της ακαδημίας και ως προπονητής του αντρικού επανέφερε το τμήμα ξανά στην Β’ ΕΚΑΣΘ.

Το ήθος του, η εργατικότητά του και η συνέπειά του είναι άξια αναφοράς. Είναι χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία κάθε ομάδας και τα οποία κατέστησαν τη συνεργασία μας με τον Άγγελο άψογη.

Η αγάπη του για την ομάδα, η αφοσίωσή του σε αυτήν και η σπουδαία συνεισφορά του στις επιτυχίες του συλλόγου δικαίως τον καθιστούν για πάντα μέλος της οικογένειας του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο αυτά χρόνια.

Δεν λέμε αντίο αλλά ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ…”

 

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου έχει μπει πλέον σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή που θα οδηγήσει το τμήμα του ανδρικού στην επόμενη μέρα και στην εκπλήρωση των στόχων της διοίκησης που δεν είναι άλλος από το βήμα παραπάνω.