Μ. Κουνταρδάς: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην άνοδο”

406

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Φαλήρου, Μιλτιάδης Κουνταρδάς, αναφερόμενος στον τελευταίο αγώνα και την άνοδο της ομάδας στη Β’ ΕΚΑΣΘ δήλωσε τα εξής:

«Το βράδυ της Μ. Δευτέρας, με μεγαλύτερο αντίπαλο τον εφησυχασμό μας, μετά το επιβλητικό 36-63 του πρώτου αγώνα μέσα στην έδρα του αντιπάλου, η ομάδα μας επικράτησε εύκολα και στον δεύτερο αγώνα της επί του Αριστοτέλη, στους αγώνες μπαράζ και πανηγύρισε την άνοδο της στην Β’ ΕΚΑΣΘ.

Η εορταστική διάθεση που υπήρχε στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον dj να δίνει ρυθμό και τον κόσμο να πανηγυρίζει στις κερκίδες, οδήγησαν στην χαλάρωση και στο να μειωθεί η διαφορά που είχαμε αποσπάσει  σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο και να προσδώσει πρόσκαιρη αγωνία στα τελευταία λεπτά του αγώνα κλείνοντας με τελικό σκορ 48-44.

Το ζητούμενο βέβαια ήταν η νίκη, που δόξα τον Θεό επιτεύχθηκε και η άνοδος στην Β’ κατηγορία έστω και διαμέσου των μπαράζ ανόδου, κάτι που είναι το λιγότερο για τις δυνατότητες, την ποιότητα, την πληρότητα και το ταλέντο αυτής της ομάδας και θα ήταν άδικο για όλους εάν δεν το κατακτούσε.

Λόγω του σεβασμού στις άγιες αυτές ημέρες, θα αρκεστώ σε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στο να επιτευχθεί αυτή η διάκριση  μέσα και έξω από το γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ενίσχυσε με την προσέλευση του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε αυτό το σημείο, στα τέσσερα μέλη από την πρώτη πεντάδα του συλλόγου (Πολύζο Στέφανο, Αγγελούδη Αρίστο, Κουβρούκογλου Κώστα και Σαραφίδη Χρήστο) που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με συγκίνησαν εμένα προσωπικά αφού ήταν η αιτία και η αφορμή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του 2009, στο να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα και να κατακτήσουν την πρώτη της άνοδο από την Γ2 στην Γ1 μόλις στον πρώτο χρόνο από την δημιουργία του συλλόγου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προηγούμενο προπονητή μας Κώστα Κωτούλη, που δούλεψε σκληρά με αυτά τα παιδιά από τα τέλη Αυγούστου και για μεγάλο διάστημα και έχει το δικό του μερίδιο και την συμβολή στην φετινή μας πορεία και σε αυτήν την επιτυχία. Τα υπόλοιπα σχόλια, βίντεο, παραλειπόμενα, δηλώσεις, αφιερώματα, εορτασμός της ανόδου θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα. Καλή Ανάσταση σε όλους».