Καραγιαννίδης: Η συνέχεια θα είναι καλύτερη

342

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ρούλη Καραγιαννίδη στη τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης/Φλόγας. Ο σύλλογος της Πολίχνης μετά από δέκα συνεχόμενες ήττες κατέκτησε το ροζ φύλλο στο ματς με το Διαγόρα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Ο κόουτς Καραγιαννίδης μίλησε στο «Northbasket» για τη νίκη της Κυριακής. Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς κομβικής σημασίας όπου χρειαζόμασταν τη νίκη πάση θυσία. Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε δυνατά και γενικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Μετά την ανάπαυλα όμως τα παιδιά απέδειξαν ότι έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και έτσι πετύχαμε την ολική ανατροπή. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πίστεψαν στους εαυτούς τους και έφτασαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση αναθέτοντας του τη τεχνική ηγεσία, αλλά και για τη συνέχεια που ακολουθεί ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που σε αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες μίας τόσο ιστορικής ομάδας. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι στο σύλλογο και θα κάνω τα πάντα για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Όσον αφορά τη συνέχεια είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Άλλαξα κάποια πράγματα στο τρόπο παιχνιδιού μας και είδα ότι οι παίκτες τα αφομοιώνουν πολύ καλά. Χρειαζόμασταν μία τόνωση ψυχολογίας για να ανεβούμε και με τη νίκη που πετύχαμε πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».

Επόμενος αντίπαλος της Αναγέννησης το Στρατώνι με τον κόουτς Καραγιαννίδη να αναφέρει: «Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα την οποία εκτιμώ απόλυτα. Διαθέτουν ένα γεμάτο ρόστερ, ένα καλό προπονητή που είναι χρόνια στο σύλλογο. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που μας ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού. Είναι ένα ματς στα μέτρα μας και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη. Η ομάδα που θα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της, θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το ροζ φύλλο».

Στα υπόλοιπα νέα, σήμερα έγινε γνωστό ότι συνεργάτης του κόουτς Καραγιαννίδη θα είναι η Τάνια Μπουγιουκλή, με την οποία είχε συνεργαστεί ξανά στη Δόξα Πεύκων. Επίσης ο σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει αύριο στις 19:00 σε φιλική αναμέτρηση τον Ιωνικό Ιωνίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μπάμπης Μουρατίδης ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις αμυγδαλές.

 

Γιώργος Κυπραίος