Η ΧΑΝΘ στηρίζει τους άνεργους

315

Η ΧΑΝΘ πραγματοποιεί φέτος το πιλοτικό πρόγραμμα Ανοιχτές Πόρτες. Οι εθελοντές μας βοηθούν τους νέους να βρουν δημιουργική διέξοδο από τον κοινωνικό αποκλεισμό λόγω της οικονομικής κρίσης.

Με την αγορά έστω και ενός λαχείου συμβάλλετε στην επανάληψη του προγράμματος και μπορεί να είστε ο/η τυχερός/ή που θα κερδίσει ένα ποδήλατο! Κλήρωση 23/04/2012.

Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης αισθάνεται ότι είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι της πόλης μας που είναι αποδέκτες της σκληρής πραγματικότητας της ανεργίας, να μείνουν κοντά στα προγράμματα της, παρέχοντας τους μέσα από αυτά ηθική, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.
Η ΧΑΝΘ με τη δράση της Ανοιχτές Πόρτες (Μάρτιος – Μάιος 2012) ενεργοποιεί τα μέλη  της σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα δημιουργικής διεξόδου της νεότητας από τον κοινωνικό  αποκλεισμό λόγω της οικονομικής κρίσης.

105 άνεργοι δωρεάν σε επτά προγράμματα της ΧΑΝΘ!
«Βιωματική Ομάδα για Ανέργους: Δημιουργική προσαρμογή στην οικονομική κρίση» με τη Μαρίνα Ζησιάδου –
Θεοφίλου, «Βιωματικό Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Υποστήριξης Ανέργων» με το Χρήστος Αραμπατζή,
«Δημιουργική Ανακύκλωση» με τη Κατερίνα Βλαχοπούλου, «Ζωγραφική» με τη Μένη Τριανταφυλλίδου,
«Ζωγραφική στο μετάξι» με τη Δέσποινα Περιστασινού, «Θέατρο: Δεν υποκρίνομαι … Είμαι ο ρόλος μου» με τη
Βασιλική Ιντζίδου, Τάι –Τσι με τον Pierre Kouzmenko.

Με την αγορά έστω και ενός λαχείου συμβάλλετε στην επανάληψη του προγράμματος και  μπορεί να είστε ο/η τυχερός / ή που θα κερδίσει ένα ποδήλατο! Κλήρωση 23/4/2012
Σύντομα θα ενημερωθείτε για το τόπο και τη ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επ΄ ευκαιρία επίσης για το αποτέλεσμα της συμμετοχή σας στην  ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ της ΧΑΝΘ που λειτούργησε από 11/11/2011 έως 22/12/2011.

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη καθαριότητας από τα οποία δημιουργήσαμε περίπου 170 πλήρης σακούλες (που περιείχαν είδη σχεδόν από κάθε κατηγορία), συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 3400 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε που είστε συμμέτοχοι στην προσπάθεια της ΧΑΝΘ για κοινωνική προσφορά!