Επέστρεψε στους Μαχητές Πεύκων ο Δημήτρης Καλαμπάκας

560

Στην ομάδα από την οποία είχε ξεκινήσει τη καριέρα του θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καλαμπάκας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Από την εποχή της ασπρόμαυρης φωτογραφίας μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά οι πρώτες αγάπες είναι δυνατές και παντοτινές. Η Διοίκηση μας έκανε τα πάντα ώστε ο διακαής πόθος (ήδη από πέρσι) του προπονητή αλλά και η μεγάλη αδυναμία μεγάλου όγκου φιλάθλων μας να ξαναγυρίσει στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Έτσι με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Καλαμπάκας τη χρονιά 2016-17 θα αγωνίζεται με τη φανέλλα των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Ο δυναμικός forward ξεκίνησε σε μικρή ηλικία το μπασκετ από τις ακαδημίες μας. Μάλιστα από μικρή ηλικία αγωνιζόταν και με την αντρική μας ομάδα στην Β Εκασθ τότε. Στα 18 του παίρνει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και υπογράφει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Μετά από αρκετές σεζόν με τον Δικέφαλο μετακομίζει στην Καβάλα όπου έχει γεμάτες χρονιές σε Α1 και Α2. Πέρσι η χρονιά μας βρήκε αντίπαλους με τον Δημήτρη να αγωνίζεται με την ομάδα της Λιβαδειάς. Το φλερτ ξεκίνησε δειλά από πέρσι και γιγαντώθηκε φέτος με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν. Η Διοίκηση και ο προπονητής μεθοδικά αλλά και δυναμικά έδειξαν στον Δημήτρη πόσο πολύ τον θέλουν και έτσι κάπως ήρθε και το πολυπόθητο “ναι”.”