ΑΟ Μαλακοπής: Πλήρης στο ντέρμπι με τον Αριστοτέλη

553

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την Μαλακοπή είναι γεγονός. Τέσσερις μέρες μετά την δύσκολη όπως αποδείχτηκε νίκη επί του Αδάμαστου με 71-59 (με ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο και επιμέρους σκορ 30-12), ο ΑΟΜ πηγαίνει την Παρασκευή (16/11) στην Τριανδρία για να αντιμετωπίσει την έτερη αήττητη ομάδα του 2ου ομίλου της Γ1 ΕΚΑΣΘ, τον Αριστοτέλη.

Τέσσερα στα τέσσερα για τις δύο ομάδες με τον Αριστοτέλη να έχει επικρατήσει, όπως και η Μαλακοπή, εκτός έδρας του Πορφυριακού και εντός του Αδάμαστου. Οι άλλες δύο νίκες του αυριανού αντιπάλου ήταν εναντίον των ΣΑΕ Αστέρια εντός και της Ακαδημίας Πρωταθλητών εκτός.

Ο κόουτς Γιάννης Λίβανος δεν έχει απουσίες στην κατάρτιση της δωδεκάδας πέραν του μόνιμου από εδώ και πέρα απόντα Βαγγέλη Μαυρίδη που υπηρετεί πλέον τη θητεία του. Έτσι η αποστολή του αυριανού αγώνα διαμορφώνεται με τους: Δαμουλάκη, Γκανάτσα, Χατζημπαλόγλου, Φορίδη, Τσακστάρα, Πρωτογερόπουλο, Καραϊσκο, Πετρόβαλη, Θεοδωρίδη, Σαντή, Καραουλάνη.

Οι παίκτες παρά το λίγο χρόνο που είχαν για την προετοιμασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δηλώνουν έτοιμοι και αύριο θα φορέσουν για άλλη μία φορά τις ριγέ ”αργεντίνικες” φανέλες τους και θα επιχειρήσουν να διατηρηθούν αήττητοι για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (μαζί με την νίκη την τελευταία περσινή αγωνιστική). Τέλος, οι άνθρωποι της ομάδας καλούν τους φιλάθλους του ΑΟΜ να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των παικτών.