Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Vs Έλληνες Βετεράνοι για καλό σκοπό!

2316

Το Northbasket.gr έχει τη χαρά και την τιμή να είναι χορηγός επικοινωνίας στον αγώνα φιλίας που συνδιοργανώνουν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες Βετεράνοι Μπάσκετ.

Ο αγώνας φιλίας μεταξύ των δύο ομάδων μπάσκετ θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ) με σκοπό, την ενίσχυση και τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.

Ένας αγώνας μπάσκετ για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικρότεροι: Τους Έλληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές στελεχώνουν οι ΓΚΑΛΗΣ, ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΡΕΤΖΙΑΣ, ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ, ΛΙΑΔΕΛΗΣ, ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ, ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΛΑΠΠΑΣ, ΑΛΒΕΡΤΗΣ, ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ, ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ και Coach Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

Ο αγώνας φιλίας θα γίνει παρουσία επισήμων καλεσμένων (Πολιτικών, Δημοτικών, Αθλητικών, Αστυνομικών κλπ Φορέων), των Παιδιών και των Υπευθύνων του Παιδικού Χωριού. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα βραβεύσει το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, στο πρόσωπο του κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον προπονητή του Συλλόγου κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τους αθλητές κ. Νίκο Γκάλη, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και κ. Λευτέρη Κακιούση για την τεράστια προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Για το κοινό η παρουσία θα είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα (τρόφιμα, οικιακά είδη, είδη υγείας και υγιεινής) για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν γεμίζοντας τα καλάθιας της Αγάπης στο Παλαί ντε Σπορ (08/04) μέχρι στιγμής οι ανδρικές ομάδες μπάσκετ: Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, ΑΟΜ Πυλαίας, ΓΣ Ηλιούπολης και Αρίων Μενεμένης.

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν πάρκινγκ στη ΔΕΘ για τον αγώνα φιλίας μεταξύ IPA Θεσ/νίκης και Ελλήνων Βετεράνων

IPA Θεσ/νίκης Vs Έλληνες Βετεράνοι: Κερκίδα Ακαδημιών-Υποδομών στο Αλεξάνδρειο

Χρ. Κωνσταντινίδης: «Γεμίζουμε το Παλέ, στηρίζουμε το Παιδικό Χωριό S.O.S. Πλαγιαρίου»

Κακιούσης: «Να βάλουμε μία σταγόνα χαράς στην καρδιά των παιδιών του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου»

Κανέλλης: «Να ανταμώσουν οι καρδιές όλων μας στο Παλέ, για να κερδίσουμε την αγάπη των παιδιών του Χωριού SOS Πλαγιαρίου»

Πρέλεβιτς: «Οι Έλληνες Βετεράνοι στηρίζουμε το Παιδικό Χωριό S.O.S. Πλαγιαρίου»

Λιαδέλης: «Όλοι δίπλα στα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου»

Τσαρτσαρής: «Να γεμίσει την Μ. Τετάρτη το Παλέ, ιερός ο σκοπός του παιχνιδιού»

Ο Ν. Μπουντούρης μιλά στο Northbasket για τον αγώνα φιλίας της Μ. Τετάρτης