Χρ. Κωνσταντινίδης: «Γεμίζουμε το Παλέ, στηρίζουμε το Παιδικό Χωριό S.O.S. Πλαγιαρίου»

1455

Με αφορμή τον σπουδαίο φιλικό αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (08/04) ανάμεσα στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και τους Έλληνες Βετεράνους, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, μίλησε στο Northbasket για τη συγκεκριμένη εκδήλωση και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το «Nick Galis Hall».

Ερωτηθείς για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα φιλίας, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, τόνισε: «Δεχθήκαμε την πρόταση από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και προσωπικά από τον Μάκη Κανέλλη για να συνδιοργανώσουμε τον αγώνα φιλίας με σκοπό την ενίσχυση και τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθούμε», και πρόσθεσε:

«Άλλωστε τα τελευταία επτά χρόνια συμμετέχουμε σε αντίστοιχες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι μεγάλη μας χαρά που θα λάβουμε μέρος στον αγώνα την Μεγάλης Τετάρτης στο Παλαί ντε Σπορ».

Στο παρκέ του «Nick Galis Hall» θα βρεθούν μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επί πολλά χρόνια και όπως επισήμανε ο πρόεδρος των Ελλήνων Βετεράνων: «Θα ήθελα να τονίσω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έρθουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως οι: Γκάλης, Πρέλεβιτς, Κακιούσης, Σιγάλας, Γιαννούλης, Ρετζιάς, Λυπιρίδης, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Μασλαρινός, Λάππας, Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπαλογιάννης, Κόμματος, καθώς και ο προπονητής μας  Γιάννης Ιωαννίδης.

Συνεπώς θα ήταν καλό να έρθει ο κόσμος και κυρίως οι νεότεροι για να θαυμάσουν το παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ».

Κλείνοντας ο Χρήστος Κωνσταντινίδης απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ της πόλης και όχι μόνο: «Από την πλευρά μου καλώ τους Θεσσαλονικείς να γεμίσουν το Παλέ ντε Σπορ για να μαζευτούν όσα περισσότερα απαραίτητα είδη για τα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου».