Τα προημιτελικά του THESS4ON4 CUP 2022-2023

267
Με την μεγάλη πρόκριση των Kenny Gabriel Academy επι των West Eagles και την νίκη του με το τελικο 54-53 ολοκληρώθηκε η φάση των 16 για το φετινό Thess4on4 Cup!!!
8 πλέον φιναλίστ θα δώσουν μάτς Νοκ Αουτ με τους νικητές να πέρνουν το εισιτήριο για το Final Four του Κυπέλλου.
Emoji Οι Cavls που κάνουν μία εξαιρετική σεζόν αφου έχουν φτασει στα ημιτελικά της Master League ενω απέκλεισαν κατα σειρά τους Big Babes,Lost Minds και τους Αήττητους Ευκαρπίας!
Emoji Οι PolichKnicks απο τις πίο παλιές ομάδες της διοργάνωσης που έχουν στόχο το Κύπελλο απο την αρχή της σεζόν δείχνωντας το με τις προρίσεςι τους απέναντι στους Andromeda BC, Space Jam και Γιουχα Jazz Compass!
Emoji Η μια απο τις μεγάλες εκπλήξεις,οι Alchemists ήπιαν τελικα απο τον μαγικό ζωμό αφου υπέταξαν Hangover WARRIORS , Milwaukee Μπάκες και Outlaw!!
Emoji Οι νεανικοί Kenny Gabriel Academy που μέτρησαν τις δυνάμεις τους με τον Dr Kalesis και τους West Eagles!
Emoji Οι πάντα υπολογίσιμοι και μπασκετικοί Galanou Raccoons με τις νίκες τους απέναντι στους Smoking Ballers και Deportivo La Roukouna!
Emoji Ενα απο τα μεγάλα φαβορί για την κούπα τους Palomas & Hookahs που σφράγισαν ο εισιτήριο τους με τις νίκες τους επι των Real Αρθρίτις ,Histon Rockets και των Scottish Pipes του Γιάννη Γιαννούλη!!!
Emoji Οι λόγου χάρη Χομπίστες BC που παίζουν ωραίο μπάσκετ και επικράτησαν των Koukouvagies, Milfwaukee Bucks και East Siders!
Emoji & οι μπαρουτοκαπνισμένοι Salonika Rockets που ξέρουν να νικάνε ακόμα και στον πόντο!!!
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως οι 8 Φιναλίστ αποτελούνατι απο 5 ομάδες της Master League Group A ,   μία ομάδα απο την Rising League και δύο απο την D League του Thess4on4!!!
Καλη επιτυχία σε όλους,με φούλ μπάσκετ στα παρκέ του Thess4on4!!

311.jpg