Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η ανάλυση των ημιτελικών της Master League Group A στο Thess4on4.

310

 

 

Palomas & Hookahs vs Nothing But Net 16-9, 28-29, 45-40, 66-52(Τελικό)

 

 

 

 

Σε ένα μάτς που οι Palomas ήθελαν να κλείσουν την σειρά με την δεύτερη τους νίκη και οι NothingBut Net να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για να ισοφαρίσουν, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον μάτς με τους Palomas να ξεκινούν αποτελεσματικά   παίζοντας κυρίως καλή άμυνα και τους Nothing να ισορροπούν προς το τέλος του ημιχρόνου εκεί όπου και πήραν κεφάλι στο σκόρμε τον Αμπατζίδη και τον Θεοφανίδη να σκοράρουν έξω από τα 6,75 .

Στο 2ο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε με τον Θεοδωρίδη να σκοράρει και τον Πασχαλίδη να μαζεύει κάθε ριμπάουντ είτε αμυντικό είτε επιθετικό οι Palomas κατάφεραν να ανακτήσουν μία διαφορά 6 πόντων που την διεύρυναν στο τέλος αφού η κούραση των παικτών των Nothingσε συνδυασμό με το απλό και ουσιαστικό μπάσκετ των Palomas έφεραν το τελικό 66-52.

Για τους νικητές μεγάλος πρωταγωνιστής και MVPο Αστέρης Θεοδωρίδης με 21 πόντους, 18 ριμπάουντ και 7 ασσίστ ενώ τον ακολούθησε ο Πασχαλίδης με το ασύλληπτο 19 πόντοι και 42 ριμπάουντ παρακαλώ που αποτελεί ρεκόρ φέτος για την κατηγορία!!!

Από κοντά ο Κόντζογλου(15π, 7ρ, 5ασιστ) ενώ από τους Nothing But Net ο Αμπατζίδης(18π, 14ρ, 7ασίστ) , ο Θεοφανίδης (10π, 5ρ) και ο Τριανταφύλλου (16π, 23ρ) πάλεψαν .

 

 

 

 

 

 

 

Salonika Rockets vs Tirinini Hoops  8-10, 18-19, 28-27, 39-34 (Τελικό)

 

 

 

Μια σειρά που πάει σε 5ο μάτς δείχνει πόσο ισορροπημένο είναι το ζευγάρι, από την μία οι έμπειροι Rockets και από την άλλη οι rookieTirinini σε ένα μάτς που είχε πολλές μικρές εναλλαγές στο σκόρ με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει για τρία δωδεκάλεπτα εκεί που το μάτςπήγαινε πόντο πόντο με τους Salonika να βρίσκουν σκόρ μόνο από τον Ανδρονικίδη και τον Ζαφειρόπουλο ενώ οι Hoops να έχουν σε καλή ημέρα τον Παπαποστόλου.

Το ματς πήγε έτσι μέχρι τα τελευταία 5 λεπτά, λίγο το καθαρό μυαλό, λίγο η σωστή διαχείριση και η εμπειρία των Salonika Rockets και λίγο τα λάθη των Hoops έφεραν το 39-34 και την πρόκριση των Salonika στα ημιτελικα της Master League A εκεί που τους περιμένουν οι Cavls.

Για τους νικητές ο Ζαφειρόπουλος για ακόμα  ένα μάτς έπαιξε σαν αρχηγός με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ και καθοριστική συμβολή στο τέλος του ματς με τον Ανδρονικίδη να έχει double double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ και τους Γούσα (6π, 11ρ) και Λαζαρίδη (6π, 7 ρ) να βοηθούν,

Από τους Tirinini ο συνήθης ύποπτος Παπαποστόλου (16π,8 ρ) προσπάθησε αλλα δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη πρόκριση.