Ο Βασίλης Μιγκούλης μετακομίζει στο εξωτερικό

300

Ο προπονητής της ομάδας μίνι του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος των ακαδημιών στο PAOK Sports Arena Βασίλης Μιγκούλης μετακομίζει στο εξωτερικό και έτσι αποχωρεί από τα τμήματα υποδομής του “Δικεφάλου”. Τι αναφέρει σε επιστολή του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα των “ασπρόμαυρων”

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Μετά από 6 χρόνια ίσως τα πιο όμορφα στην ζωή μου, αφού πραγματοποιούσα ένα από τα όνειρα μου να βρίσκομαι στην αγαπημένη μου ομάδα σαν προπονητής και υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής στο ΠΑΟΚ SPORTS ARENA, αποχωρώ γιατί θα συνεχίσουμε την ζωή μας εγώ και η οικογένεια  μου περίπου 2.200χλμ μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον  κ. Νίκο Σταυρόπουλο, τον κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, τον κ. Ανέστη  Μελετιάδη, τον Παναγιώτη Νομικό, τις διοικήσεις  των κ.κ Πρέλεβιτς, Κανώτα και Κατσαρή που με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν, μου έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και μου έκαναν την τιμή να εργαστώ σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο.

Όλους  τους προπονητές και τους εργαζόμενους στην ΚΑΕ, τον ΑΣ ΠΑΟΚ και στο ΠΑΟΚ SPORTS ARENA και όλους όσους δούλευαν για τον ΠΑΟΚ για την συνεργασία και την βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά τους ΑΘΛΗΤΕΣ και τις οικογένειες τους  που μου έδειξαν τόσο μεγάλη αγάπη, εμπιστοσύνη και μου έμαθαν τόσα πολλά.

Εύχομαι στο νέο προπονητικό team των τμημάτων υποδομής, λιγότερα λάθη από όσα έκανα εγώ, και φυσικά ο ΠΑΟΚ και οι ΑΘΛΗΤΕΣ του πάνω απ’ όλα πέρα από οποιαδήποτε προσωπική προβολή και σκοπιμότητα. ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ…

…εις το επανιδείν!                                                                             

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! 

24/7/212

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΓΚΟΥΛΗΣ

ΥΠ.ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ PAOK SPORTS ARENA

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΜΙΝΙ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και εμπνευστής του PAOK Junior Basketball Program, θέλουν να ευχαριστήσουν τον Βασίλη Μιγκούλη για την πολύ σημαντική παρουσία του και την προσφορά στα τμήματα υποδομής. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η επαγγελματικότητά του, η γνώση του και η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, όπου κι αν είναι και είμαστε σίγουροι ότι κι από τόσο μακριά θα συνεχίσει να αγαπά και το μπάσκετ και φυσικά τον ΠΑΟΚ μας”.

olapaok.gr