Ανακοίνωσε Δεληγιάννη, Θωμά-Ακολουθούν άλλες τρεις

380

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η 30χρονη φόργουορντ Ευτυχία Δεληγιάννη (1.82), η οποία επέστρεψε στο Βόλο και την Α1 γυναικών δίνοντας τα χέρια με τους νεοφώτιστους για συνεργασία ενός χρόνου.

Στο μεταξύ, υπάρχει προφορική συμφωνία με τις Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα και Νίκη Ζέρβα και πλέον απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να τεθούν στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση της 19χρονης Στεφανίας Θωμά (1.71), η οποία σπουδάζει στο Βόλο και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Κύμης. Η νεαρή παίκτρια αγωνίζεται στην περιφέρεια και θα πλαισιώσει τις μικρότερες αθλήτριες της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τις Ελένη Παρασχάκη, Αναστασία Αρτεμισίου και Άννα-Μαρία Κοπάνου, μιας και στη δωδεκάδα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται υποχρεωτικά δύο αθλήτριες κάτω των 21 ετών.

Τέλος, η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 26 Αυγούστου, μία ημέρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.