ΒΕΤ: Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Βαρκελώνη

576
 Κάτι νέο σας παρουσιάζει το Northbasket… Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα το στοίχημα μπαίνει στην παρέα μας, δίνοντας  μια άλλη ματιά στους αγώνες της κάθε ημέρας. Οι επιλογές θα ικανοποιήσουν τους παραδοσιακούς παίκτες, οι οποίοι θα βρουν αρκετές  καλές στοιχηματικές προτάσεις.
 Καλημέρα στην παρέα του Northbasket. Το κουπόνι κατά κύριο λόγο έχει αγώνες euroleague και εκεί θα επικεντρωθούμε. Ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός με την Μιλάνο στην Ιταλία. Θα επιδιώξουν να κερδίσουν και οι δύο ώστε να παραμείνουν κοντά στις υψηλές θέσεις των ομίλων τους. Εμείς θα ποντάρουμε στο διπλό του Παναθηναϊκού (+6.5 πόντους), σε δύο overστο Τσσκα – Μπάμπεργκ (161.5 πόντους) και Εφές – Τσεντεβίτα (151.5 πόντους) και ένα underΠινάρ Καρσίγιακα – Ζαλγκίρις. Καλή επιτυχία στα δελτία σας, θα τα πούμε με νέο κείμενο την Παρασκευή με την συνέχεια των αγώνων στο euroleaque.
Οι επιλογές μου
 
3043) Πινάρ Καρσίγιακα – Ζαλγκίρις (+ 6.5 πόντους)
 
     Στον 3ο όμιλο μαζί με Παναθηναϊκό είναι η Καρσίγιακα και η Ζαλγκίρις όπου έχουν από μία νίκη. Η γηπεδούχος μέχρι στιγμής έχει δείξει δύναμη και ενέργεια με τους Κάρτερ, Γκάμπριελ, Παλάσιος και Ράγκλαντ να ταιριάζουν σαν χημεία, ώστε και να χάσουν ένα παιχνίδι θα πρέπει ο αντίπαλος να ιδρώσει πολύ. Στο πρωτάθλημα κέρδισε άνετα (25 πόντους) την Μπουγιουκσεχίρ και παρέμεινε στην πρώτη θέση με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Η Ζαλγκίρις δεν μπόρεσε με την Κούμπαν και έχασε 76-74 εντός έδρας. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Ζιέλονα Γκόρα με 66-62, στοιχείο που δείχνει  ότι τα παιχνίδια της δεν ξεφεύγουν πολύ στην διαφορά. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ιδανικά με έξι συνεχόμενες νίκες.
Εκτίμηση : Under 151.50 πόντους (1.75 Οπαπ)
 
     Θα ποντάρουμε να μπουν κάτω από 151.50 πόντους, όπως τα δύο παιχνίδια της Ζαλγκίρις (με Κούμπαν 150 πόντους και με Ζιέλονα 128 πόντους), ενώ το ίδιο έκανε και η Καρσίγιακα στο μοναδικό εντός έδρας (με Μπαρτσελόνα 133 πόντους)
3044) Τσσκα – Μπάμπεργκ (+17.5 πόντους)
 
     Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη από πολύ νωρίς έχει δείξει ότι θα είναι πάλι φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, αφού κέρδισε με δύο 100άρες εκτός έδρας την Σάσσαρι (107-78) και εντός έδρας την Μακαμπί (100-69). Στο πρωτάθλημα έχει 16 νίκες σε 18 παιχνίδια βάζοντας μέσο όρο 79 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Να φανταστείτε έσπασε το ρεκόρ στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο παιχνίδι με την Σάσσαρι έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Η Γερμανική Μπάμπεργκ έχει μία νίκη και μία ήττα δεχόμενη και στους δύο αγώνες από 76 πόντους. Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο, γεγονός που θα ρίξει το ενδιαφέρον της στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την Μακαμπί.
Εκτίμηση : Οver 161.50 πόντους (1.75 Οπαπ)
     Αφού μπόρεσε η Μάλαγα και η Νταρουσάφκα να βάλουν 76 πόντους στην Μπάμπεργκ, τότε πολύ εύκολα η φορμαρισμένη Τσσκα θα βάλει άνω από 85 πόντους. Θα ποντάρουμε να μπουν πάνω από 161.50 πόντους σε μια εύκολη νίκη των Ρώσων και δώρο για την γιορτή του Έλληνα προπονητή Δημήτρη Ιτούδη.
3045) Εφές – Τσεντεβίτα (+13.5 πόντους)
 
     Η Εφές είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στον 2ο όμιλο, με τον Ντίμπλερ και Ερτέλ να ξεχωρίζουν στο παιχνίδι των Τούρκων. Στο πρωτάθλημα γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Μπάνβιτ, με τον προπονητή να περιμένει άμεση αντίδραση στον αγώνα με τους Κροάτες. Η Τζεντεβίτα έχει δύο ήττες, που φυσιολογικά θα γίνουν τρεις σήμερα. Εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη, το οποίο το είδαμε στο Σεφ την πρώτη αγωνιστική.
Εκτίμηση : Over 151.50 πόντους (1.75 Οπαπ)
 
     Περιμένω αντίδραση από την Εφές μετά την ήττα στο πρωτάθλημα και αφού έχει δείξει επιθετικές τάσεις (89 πόντους με την Μιλάνο και Λιμόζ) τότε θα ποντάρω να μπουν πάνω από 151.50 πόντους. Στα δύο παιχνίδια των Τούρκων έχουν μπει 162 και 166 πόντοι.
3048) Μπαρτσελόνα – Παο (+6.5 πόντους)
 
     Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός έχουν από μία νίκη εντός έδρας για την κάθε ομάδα. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται να κερδίσει στο Ισπανικό πρωτάθλημα, άσχετα αν έχει δείξει την δυναμική της με το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού, κερδίζοντας την Καρσίγιακα στην Ευρωλίγκα και Αγόρ στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πάει στην Ισπανία για την νίκη, με τον Γκιστ να είναι σε σούπερ φόρμα.
Εκτίμηση : 2 (1.75 Οπαπ)
 
Θα ποντάρω στο διπλό παρ’ τι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται στην συγκεκριμένη έδρα. Ποντάρω φυσικά ώστε και να χάσει να γίνει κάτω από τους 6.5 πόντους που μας δίνει υπέρ του Παναθηναϊκού.
Τσουπλάκης Δημήτρης