Η ΚΥΑΝΑ Proud Sponsor στον 20ο Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Παγκόσμιος Τουρισμός “Save Water”

558

Μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη νιάτα, ομορφιά και λάμψη από όλον τον κόσμο φιλοξένησε η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 07 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Hyatt.

14 πρέσβειρες της ομορφιάς από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Η πρώτη εμφάνιση των καλλονών πραγματοποιήθηκε με την παραδοσιακή στολή της πατρίδας τους, η δεύτερη με μαγιό και η τρίτη με τουαλέτες.

Τον τίτλο της Miss Tourism Planet κέρδισε η Miss Brazil, ενώ ο 2ος και 3ος τίτλος απονεμήθηκαν στην Miss Russia και Miss Greece, αντίστοιχα.

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασε η Χριστίνα Αλούπη που ήρθε από το Λος Άντζελες αποκλειστικά για τον διαγωνισμό.

Την παραγωγή και οργάνωση ανέλαβε το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κουτούλια  για 20η χρονιά.

Η ΚΥΑΝΑ στήριξε με χορηγία τα καλλιστεία ενώ τις κοπέλες χτένισαν η τεχνική διευθύντρια της εταιρίας Στέλλα Γκούτζι, η Βασιλική Βοζίκη από το Make You Up και η Χατζηπαναγιώτου Λίνα από το L and K Hair Studio. O πρόεδρος της ΚΥΑΝΑ, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ήταν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή που επέλεξε τις νικήτριες και όπως ομολόγησε ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι κριτές, η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη και όλα τα κορίτσια πανέμορφα. Το ντύσιμο του κ. Βασιλειάδη ήταν της εταιρίας Stefan Fashion.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον διαγωνισμό, που έχει γίνει πια θεσμός για την Ελλάδα!