Ζαφειρούδης: Το άγχος στο Ηράκλειο

474

Τις πέντε συνεχόμενες νίκες έφτασαν το περασμένο Σάββατο στη Νίκη Βόλου, που τους διατηρεί στη τρίτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ξεπέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της Αναγέννησης/Φλόγας.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης αναφέρθηκε σε αυτό το ματς στο «Northbasket»: «Το Σάββατο πετύχαμε μία πολύ εύκολη νίκη. Περιορίσαμε τα δυνατά χαρτιά της αντίπαλης ομάδας (Μητσάκης, Σαμαράς), επιβάλαμε το ρυθμό μας και έτσι στη συνέχεια δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα όσα είχα δουλέψει μέσα στην εβδομάδα, μας βγήκαν στο έπακρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Από τη Τρίτη οι Βολιώτες έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους για το ντέρμπι που ακολουθεί με το Ηράκλειο. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τη τεχνική ηγεσία να μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα της με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο έμπειρος κόουτς δήλωσε για το ματς με τους κρητικούς: «Το παιχνίδι είναι οριακό γι’ αυτούς που θέλουν τη νίκη για να μας φτάσουν στη βαθμολογία. Το άγχος το έχει το Ηράκλειο. Εμείς θα παίξουμε όπως ξέρουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Πλέον βρισκόμαστε στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος και στα έξι ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το απόλυτο».

 

Γιώργος Κυπραίος