Ζαφειρούδης: Έχουμε δύσκολο έργο

517

Στη Νίκη Βόλου αρχή γενομένης από το μεθαυριανό ματς με τη ΜΕΝΤ, θέλουν να αποδείξουν ότι η εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής με τη Χαλκηδόνα ήταν μία κακή παρένθεση η οποία δεν θα επαναληφθεί. Σε αυτό το ματς οι νεοφώτιστοι δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα, με αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια να «κυνηγάνε» το σκορ.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης μίλησε στο «Northbasket» γι’ αυτό το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του: «Σίγουρα η ομάδα της Χαλκηδόνας είχε πολύ ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, γιατί είχαν στενέψει τα περιθώρια και ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα ήταν καταδικαστικό γι’ αυτούς. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την εικόνα που παρουσιάσαμε μέσα στο παρκέ. Μας σκόρπισαν και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί».

Όσον αφορά το ματς της προσεχής Κυριακής με τη ΜΕΝΤ δήλωσε: «Η ΜΕΝΤ είναι μία ιστορική ομάδα. Διαθέτει μία πεντάδα έμπειρων καλαθοσφαιριστών και άλλη μία πεντάδα ταλαντούχων. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά με τη συμπαράσταση των οπαδών θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος