kiriakosgofas.gr : 35 χρόνια «χρυσός» και συνεχίζει!

1386

gofasstore

Το χρυσοχοείο Γκόφας μετράει 34 χρόνια στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας, με δημιουργό της εταιρείας τον Βασίλη Γκόφα, ο οποίος ξεκίνησε με ένα εργαστήριο, το οποίο αποτέλεσε βασικό καταπέλτη για να ειδικευτεί στο χονδρικό εμπόριο κοσμημάτων.

 

Αφού απέκτησε μεγάλη εμπειρία στο επάγγελμα, ο ιδιοκτήτης Βασίλης Γκόφας αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κατάστημα λιανικής πώλησης, διαγράφοντας μία ανοδική πορεία από τότε μέχρι και σήμερα, με κύρια φιλοσοφία την άριστη γνώση για το κόσμημα και το ρολόι. Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας σήμερα βρίσκεται στην οδό Αλεξ. Παπαναστασίου 135, στην περιοχή της Χαριλάου, ενώ ακόμη δραστηριοποιείται και στο χώρο του online marketing, με το e-shop να το βρίσκουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kiriakosgofas.gr

 

Πλέον δίπλα στο Βασίλη Γκόφα και τη γυναίκα του Βίκυ Γκόφα, η οποία βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, βρίσκονται και τα δύο παιδιά τους, τα οποία έχουν αναλάβει δραστήρια την επέκταση της οικογενειακής επιχείρησης, με κύριο στόχο να διατηρηθεί η ανοδική της πορεία.

 

Από την εταιρεία, ο κάθε πελάτης μπορεί να προμηθευτεί από κοσμήματα και ρολόγια μέχρι και αξεσουάρ των μεγαλύτερων brands του χώρου, σε κάθε εύρος τιμής ανάλογα με τις ανάγκες του. Φιλοσοφία, άλλωστε, της οικογένειας Γκόφα είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση όλων των πελατών, στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό επαγγελματικό τους περιβάλλον.