Γιώργος Ατακτίδης:”Νίκες από εδώ και πέρα”

569

Το καμάρι του Ρετζικίου αποτελούν οι Μαχητές Πεύκων που στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών επιβεβαιώνουν το όνομα τους, καθώς μάχονται σκληρά σε κάθε αγώνα. Η ομάδα φτιάχτηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και παρά την καθυστέρηση στην αρχή της προετοιμασίας έχει καταφέρει ήδη να εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ βάζει στόχο την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός και “αρχιτέκτονας” των Μαχητών Πεύκων, Γιώργος Ατακτίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους Μαχητές Πεύκων και την πορεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα
“Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να πάμε λίγο καλύτερα. Θα ήθελα να είμαστε σε κάποια θέση που θα διεκδικεί την άνοδο. Από τις καταστάσεις, όμως που επικρατούν δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, καθώς πλέον δεν μαζευόμαστε να κάνουμε προπόνηση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα φτιάχτηκε μέσα σε μία ημέρα. Ουσιαστικά έχουμε παίξει όλα τα ντέρμπι και περιμένουμε από εδώ και πέρα νίκες για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση”.

Για τους στόχους της ομάδας της στο πρωτάθλημα
“Θα θέλαμε να τερματίσουμε μέσα στη πρώτη πεντάδα για να πούμε ότι είναι ικανοποιητική η πρώτη χρονιά μας. Επίσης στόχος είναι τα κορίτσια κάθε Τετάρτη να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και να ξεφεύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα”.

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΘ γυναικών
“Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλες χρονιές. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν την άνοδο, ενώ τα προηγούμενα ήταν μόλις δύο. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν ομάδες μικρότερης δυναμικότητας που μπορούν και κάνουν εκπλήξεις, οπότε κανένα ματς δεν είναι εύκολο.
Από πλευράς ποιότητας μπάσκετ δεν μπορώ να πω ότι βλέπουμε κάτι φοβερό κι αυτό είναι φυσικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και κάνουν λίγες προπονήσεις”.