Γιορτή ακαδημίας μπάσκετ ΓΑΣ Εδεσσας

782

Η Ακαδημία μπάσκετ «Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011» πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή της με την οποία έκλεισε το 1ο έτος λειτουργίας της. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/6 στο ΔΑΚ Έδεσσας με μεγάλη επιτυχία. Η εκδήλωση ήταν πολύ οργανωμένη και συμμετείχαν τα παιδιά την Ακαδημίας, γονείς, αλλά φίλοι του συλλόγου και του αθλήματος.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αγώνες μεταξύ των παιδιών της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 πόντων, καθώς και τεχνικές δοκιμασίες ( τρίπλα, πάσα κ.τ.λ.). Η εκδήλωση έκλεισε με τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των προπονητών του Συλλόγου και των γονέων, σε έναν αγώνα που πρόσφερε χαρά, γέλιο και ικανοποίηση, τόσο στους γονείς των παιδιών, αλλά και στα ίδια τα παιδιά που έβλεπαν τους γονείς του να παίζουν μπάσκετ.
Καλεσμένος της ακαδημίας μας ήταν ο Νίκος Λυμπάρης, παλιός αθλητής του ΓΑΣ Έδεσσας και ένας από τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές που ανέδειξε το Εδεσσαϊκό μπάσκετ. Ο Νίκος μίλησε στα παιδιά για το πώς έφτασε σε αυτό το υψηλό επίπεδο, μέσα από την συνεχή και σκληρή δουλεία. Απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών τόσο για το μπάσκετ γενικά, αλλά και προσωπικά. Τόνισε το γεγονός ότι πρέπει οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου να ακούν τους προπονητές τους, να συμμετέχουν με συνέπεια στις προπονήσεις, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να παραμελούν τις σχολικές τους υποχρεώσεις. Ο Νίκος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και υπόγραψε πλήθος αυτόγραφων.
Η εκδήλωσε έκλεισε με την απονομή σε όλα τα παιδιά αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής, καθώς και άλλων δώρων ( μπάλες, καπέλα, κ.α.) για τους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών. Τις απονομές έκαναν τόσο ο Νίκος Λυμπάρης, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τάκης Γιώγας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βάλτσης, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο για την παρουσία τους, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους στις δράσεις του Συλλόγου μας.
Τέλος ένας μεγάλος έπαινος αξίζει στους προπονητές του συλλόγου, Υφαντίδη Γιάννη (Τεχνικός Διευθυντής), Βάσιο Τάσο, Γάτσο Γιώργο, Σταυρόπουλο Γιώργο, Μπιτέρνα Ιωάννη, Λούσα Λάζαρο, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, έδωσαν κατάθεση ψυχής ώστε να παρουσιαστεί αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς αμοιβή.
Η διοικούσα επιτροπή εύχεται στα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου, καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση και οργάνωση ώστε να κάνουμε πράξη το βασικό σύνθημα του συλλόγου μας «ελάτε να παίξουμε ελάτε να ευχαριστηθούμε»