Απέδρασε η πρώην μπασκετμπολίστρια από τον Κορυδαλλό

244

Απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού, η Σέρβα, πρώην μπασκετμπολίστρια, η οποία ήταν προφυλακισμένη για συμμετοχή στους «Ροζ Πάνθηρες», τη σπείρα των Σέρβων κακοποιών με ειδικότητα στις διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρατούμενη εκτελούσε εργασίες βαφής στον προαύλιο χώρο της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών όταν κατάφερε, με βοήθεια συνεργών της από τον εξωτερικό χώρο, να ακινητοποιήσει μια γυναίκα σωφρονιστικό υπάλληλο και να διαφύγει.

Η υπάλληλος έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από άνδρες της εξωτερικής φρουράς στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Καλά ενημερωμένη πηγή μάλιστα σημείωσε ότι λίγη ώρα πριν την απόδραση η 43χρονη συνομιλούσε με τους συνεργούς της που ανέμεναν εξωτερικά της φυλακής από καρτοτηλέφωνο εντός του σωφρρονιστικού καταστήματος. Η υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη.

Σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ η 43χρονη πρώην μπασκετμπολίστρια και ο 36χρονος φίλος της μίσθωναν με πλαστά στοιχεία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε η σπείρα, ενώ το 2006 είχαν κατηγορηθεί για ληστεία κοσμηματοπωλείου στην Κρήτη

Πηγη:womensports.gr