Έξι άπιστοι μπασκετμπολίστες

388

Όταν είσαι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τότε είναι πολύ δύσκολο να κρυφτείς όταν κάνεις κάτι που δεν είναι νόμιμο και ηθικό. Αυτό έπαθαν και οι έξι σούπερ σταρ του ΝΒΑ που ήθελαν μεν να κρυφτούν από τις συντρόφους τους, αλλά η χαρά δεν τους άφηνε όπως λέει και ο λαός μας.

Διαβάστε λοιπόν ποιοι διάσημοι μπασκετμπολίστες έχουν κατηγορηθεί για απιστίες.

Οι σχέσεις των περισσότερων με τις συντρόφους τους τελείωσε άδοξα, αλλά κάποιοι τα καταφέρνουν ακόμα. Κανείς τους όμως δεν έχει ξεφύγει από την αρνητική δημοσιότητα και τις φήμες.

6. Tami Roman – Kenny Anderson


Το ζευγάρι είχε εφτά χρόνια γάμου πριν ανακαλύψει η Tami ότι ο σύζυγος ήταν ατακτούλης. Αποτέλεσμα; Διαζύγιο και πλέον η απατημένη κάνει καριέρα στο ριάλιτι Basketball Wives.

5. Vanessa Bryant – Kobe Bryant


Ο Κόμπε μπήκε από μικρός στα βάσανα και ήταν 10 χρόνια παντρεμένος πριν ξεκινήσει η διαδικασία διαζυγίου. Οι φήμες λένε ότι ο Κόμπε δεν απάτησε μόνο μια φορά τη γυναίκα του, αλλά έχει χαθεί το μέτρημα. Αν υπήρχε μέτρο να μετρήσει την… απάτη τότε θα έσπαγε τα κοντέρ.

4. Joumana Kidd – Jason Kidd


To 2007 o Τζέισον Κιντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ύστερα από 10 χρόνια γάμου. Ο σούπερ σταρ δήλωσε… ένοχος και η πρώην κυρία Κιντ τον κατηγόρησε ακόμα και για απιστία την περίοδο που υπήρχε η διαδικασία διαζυγίου.

3. Brandi Garnett – Kevin Garnett


Ο σέντερ των Σέλτικς είναι οχτώ χρόνια παντρεμένος και τα τελευταία τέσσερα οι φήμες για απιστίες δίνουν και παίρνουν. Για πρώτη φορά ακούστηκε ότι ο Γκαρνέτ είναι άτακτος το 2008 και τελευταία το καλοκαίρι του 2011. Παρά τις φήμες το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί.

2. Τyra Banks – Chris Webber


Το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο αλλά είχε τρία χρόνια σχέση πριν ένα τρίτο πρόσωπο μπει ανάμεσά τους. Ο χωρισμός έγινε το 2004 και δυο χρόνια μετά σε μια εκπομπή που ονομαζόταν “Professional Athletes and the Women Who Love Them”, η Tyra Banks ομολόγησε δημόσια ότι χώρισε επειδή ο παλαίμαχος πλέον σούπερ σταρ του ΝΒΑ την είχε απατήσει.

1. Eva Longoria – Tony Parker


Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια και πολλοί ήταν αυτοί που ζήλευαν το γάμο τους. Τον Νοέμβριο του 2010, η «απελπισμένη νοικοκυρά» και ο Γάλλος σούπερ σταρ των Σπερς αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Οι φήμες φούντωσαν κι έκαναν λόγο για σχέση του Πάρκερ με τη σύζυγο του συμπαίκτη του Brent Barry.

Πηγη:www.superbasket.gr