Η πρώτη αδελφοποίηση σωματείων μπάσκετ στην Χαλκιδική

684

polygyros-stratoni

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο χώρο του τουριστικού περιπτέρου «Έξι βρύσες» στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής το Σάββατο 22-02, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης του ΑΟ Πολυγύρου, έγινε η αδελφοποίηση των σωματείων μπάσκετ ΑΟ Πολυγύρου (ΑΟΠ) με το σωματείο Σ.Α. Στρατωνίου που είναι συνέχεια συνεργασίας χρόνων και είναι κάτι που έπρεπε να είχε ήδη γίνει.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Αστέριος Ζωγράφος και ο αντίστοιχος Δήμαρχος Αριστοτέλη κος Πάχτας Χρήστο, καθώς και ο βουλευτής Χαλκιδικής κος Ευθύμιος Καρανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κος Ιωάννης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη & πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου μπάσκετ κος Κατσαβαβάκης Κων/νος που με τον αντίστοιχο πρόεδρο του ΑΟ Πολυγύρου κο Παραθυρά Ξενοφών αντάλλαξαν λάβαρα των ομάδων.

Επίσης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κος Τζιτζικώστας Απόστολος, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου κος Χρήστος Βορδος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Πολυγύρου κος Ζαγγιλας Δημήτριος, η πρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Πολυγύρου κα Ροκου Άννα, παλιοί πρόεδροι του ΑΟ Πολυγύρου και πλήθος κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός του Σ.Α. Στρατωνίου κος Μάνος Κατσαβαβάκης που παρέδωσε φανέλα στο πλαίσιο της αδελφοποίησης, στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Πολυγύρου κο Στιβαχταρη Γρηγόριο που με την σειρά του παρέδωσε την φανέλα του ΑΟ Πολυγύρου μπάσκετ στον γενικό αρχηγό Στρατωνίου.