3o Northbasket Player Development

907

Βασισμένο στις αρχές της προπονητικής, το Northbasket.gr συνεχίζει για τρίτη χρονιά τη λειτουργία του Northbasket Player Development.
Με γνώμονα τη σημασία της λειτουργίας της μεταγωνιστικής περιόδου (off-season training period), το Northbasket Player Development σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βοηθήσει τους αθλητές να ανακτήσουν ψυχολογικά και σωματικά, να βελτιώσει τις τεχνικές αδυναμίες που είναι συνυφασμένες με την καλαθοσφαίριση, καθώς επίσης και να μειώσει το κίνδυνο τραυματισμού στην αγωνιστική περίοδο.
Σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων (30/6-11/7) το Northbasket Player Development αποσκοπεί στην ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από ουσιαστικές μεθόδους προπόνησης απαλλαγμένες από κάθε είδους διαγωνισμούς, βραβεύσεις και καλεσμένους.
Ατομική βελτίωση των αθλητών στα θεμελιώδη (βασικά) του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση), και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα είναι οι στόχοι του Northbasket Player Development.
Το Northbasket Player Development απευθύνεται σε αθλητές που συμμετέχουν σε τμήματα προπαιδικού-παιδικού-εφηβικού, παγκορασίδων-κορασίδων-νεανίδων.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Πέτρος Γκαϊτατζής
Γεννήθηκε στις 20/04/1976. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, και συνέχισε στις ανδρικές ομάδες του   Ασβεστοχωρίου , του Αριστοτελείου Κολλεγίου και της  Χαλκηδόνας. Σαν προπονητής εργάστηκε σε Αία Ευόσμου, ΠΑΟΔ, Αχιλλέα  Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου. Τα τελευταία 3 χρόνια προπονητής στην ανδρική ομάδα της ΧΑΝΘ όπου αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ανδρέας Καραπιπερίδης
Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 16/12/1976. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Indiana State University, Terre Haute. Indiana με ειδικότητα στη προπονητική και στη βιοκινητική (exercise science). Βοηθός προπονητή στη γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα καλαθοσφαίρισης του Indiana State University. Βοηθός προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Μας Μαντουλίδη και Μακεδονικό. Πρώτος προπονητής στο Μακεδονικό και στον Αριστοτέλη Επανομής. Βρίσκεται στο προπονητικό δυναμικό των υποδομών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το 2008.

 Αχιλλέας Καρδομάτης
Γεννήθηκε στις 16/01/1977. Είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα μπάσκετ. Έπαιξε μπάσκετ σε Α.Ο. Αρετσού, Ηρακλή, Δόξα Ρετζικίου, Ερμή Λαγκαδά, Ήφαιστο, Αία Ευόσμου, Ιπποκράτη Κω, Μαντουλίδη, ΒΑΟ, Γαλάζιους και Κεραυνό Αγίου Παύλου.Εργάστηκε ως προπονητής σε Ήφαιστο, Ιπποκράτη Κω, ΒΑΟ, Ηρακλή, Αία Ευόσμου και Αναγέννηση Ρυσίου. Περιφερειακός προπονητής της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. από το 2009.

Λίνα Ριτζαλέου
Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου και Πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με Μεταπτυχιακή διατριβή και Διπλωματική εργασία στην Αναπτυξιακή ηλικία» (ειδικότητα:καλαθοσφαίριση),με επιστημονικό έργο και δημοσιεύσεις  στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.Εργάζεται ως Προπονήτρια-υπεύθυνη ακαδημιών του Α.Σ.Πανόραμα, ενώ το 2010 κατέκτησε τη 2η θέση και την άνοδο της αντρικής ομάδας του Α.Σ.Πανόραμα.Ως αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΜ.Σ.Πανόραμα, Ηφαιστο, Θερμαϊκό Θέρμης, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Ε.Ο.Σ. Μεγ.Αλέξανδρο Καλοχωρίου, Ν. Βότση και Μ.Ε.Ν.Τ.

 Παύλος Κουρομιχαλάκης
Ο Παύλος Κουρομιχαλάκης  αποφοίτησε απο το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει εργάστηκε στην ανδρική ομάδα του ΚΑΟ Δράμας.Απο το 2013 υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου. Επίσης έχει υπό την επίβλεψη του παίκτες και παίκτριες όλων των Εθνικών κατηγοριών και εξιδικεύεται στην ατομική προπόνηση φυσικής κατάστασης αθλητών.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17:30-18:00 ΖΕΣΤΑΜΑ (Dynamic warm-up)
18:00-18:40 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (Basketball fundamental workout)
18:40-18:50 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
18:50-19:30 ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΕΥΛΙΓΙΣΙΑ,ΕΚΡΗΞΗ (Speed, Agility, Quickness)
19:30-20:00 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΟΥΤ
20:00-20:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
20:30-21:00 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
21:00-21:30 ΕΠΙΘΕΣΗ vs ΑΜΥΝΑ

Ένας φυσιοθεραπευτής θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων καθ’όλη την διάρκεια των προπονήσεων.

Τη πρώτη μέρα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές από πέντε (5) t-shirts.

Κατα την διάρκεια του προγράμματος θα δίνονται ισοτονικά ποτά.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30 ΙΟΥΝΙΟΥ-11 ΙΟΥΛΙΟΥ    ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190 ΕΥΡΩ
Ειδικές τιμές για αδέλφια

Αποστολή Αίτησης Συμμετοχής στη Διεύθυνση
Northbasket
Λυκούδη 15 Ν.Κρήνη Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τ.Κ 55132
Τηλ: 2310 481 996 Φαξ: 2310 481 996
email: [email protected] web: www.northbasket.gr

unnamed