Μέγας Αλέξανδρος: Το διοικητικό και το προπονητικό τιμ της νέας αγωνιστικής περιόδου

1353

Ο Μέγας Αλέξανδρος ανακοίνωσε το τιμ που θα στελεχώσει την ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς που θα αγωνίζεται στα σαλόνια  της Γ Εθνικής κατηγορίας:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

GENERAL MANAGER: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ

Πολιτικός μηχανικός και μετράει πολλά χρόνια παρουσίας στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε από τις υποδομές του ΠΑΟΚ ως παίκτης, μεταπήδησε στην ομάδα του Μέγα και πλέον αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. εως και σήμερα. ‘Εχει μεγάλη συμβολή στις επιτυχίες του Α.Σ.Πορφυριακός Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος της ομάδας.

TEAM MANAGER: ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΚΠΑΣΑΝΟΓΛΟΥ

Δικηγόρος με ενεργή συμμετοχή στα μπασκετικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια. Είναι παίκτης σε ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., καθώς και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης (Θέμις).

ΕΦΟΡΟΣ: ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Έφορος του συλλόγου τα τελευταία 5 χρόνια

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Προπονητής του αντρικού τμήματος τα τελευταία τρία χρόνια. Ανέλαβε την ομάδα από το Β’ τοπικό και μέσα σε μια τριετία κατάφερε να πάρει τρεις ανόδους.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΖΩΗΣ

Είναι προπονητής και έχει παρουσία σε Εθνικές κατηγορίες ως παίκτης. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι προπονητής  σε διάφορους συλλόγους της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ακαδημίες και αντρικά τμήματα.

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Προπονητής με θητεία σε εθνικές κατηγορίες (Πολύγυρος, Αίας Ευόσμου), προπονητής του παιδικού τμήματος του Μέγα και βοηθός προπονητή στο αντρικό τα τελευταία δύο χρόνια.

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πρωτεργάτης της ανόδου, αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή με ειδικότητα στους ψηλούς της ομάδας.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΓΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση, πρώην παίκτης του αντρικού του συλλόγου.