Το παπούτσι AIR Jordan… από άλλο πλανήτη!

960
Γειά σας πάλι φίλοι μου, σήμερα θα ασχοληθούμε με ενα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της συλλογής μου το 11 LAB 4 (UNIVERSITY RED ). Κατά την γνώμη μου ένα από τα πιο έντονα χρώματα σε ρετρό παπούτσι jordan. Αυτό που το κάνει  πολύ εντυπωσιακό και τραβάει όλα τα βλέμματα παντού, είναι το έντονο κόκκινο χρώμα και τα έντονα λουστρίν χαρακτηριστικά του, σχεδόν σε όλο το παππούτσι.
Σαν νούμερο ειναι αρκετά πιο άνετο από όλη την σειρά 4. Εγώ για παράδειγμα φοράω 10,5-11 us κανονικά αλλά σε αυτό φόρεσα άνετα το 10 και με dri-fit κάλτσα που σου δίνει και μισό νούμερο + σε κάθε παππούτσι. Αν εξαιρέσουμε το 4 white cement το οποίο το περιμένουμε το 2016 να βγεί και σε( OG ), σειρά δηλαδή με το nike air στην φτέρνα και όχι με τον jumpman, το επόμενο για εμένα είναι αυτό. Μου θύμησε λίγο τον πανικό που έγινε με το yeezzy  red october.
Είναι  ένα σνεάκερ που δεν περνάει απαρατήρητο είτε αρέσει είτε όχι. Επιπλέον, είναι θέμα συζήτησης όταν το βλέπουν, λόγω ότι δεν κυκλοφορούν και πολλά κομμάτια. Είναι πολύ άνετο για περπάτημα, όμως δεν το προτείνω για μπάσκετ.

Το μόνο κακό είναι ότι μετά απο πολύωρη χρήση, αρχίζει αν ιδρώνει το πόδι λόγω τον ιδιαίτερων υλικών. Είναι ενα σνεάκερ καθαρά για life style χρήση. Καλή συνέχεια απο εμένα εν αναμονή του επόμενου review.

Γράφει ο Δημήτρης Πανονίδης