Όμορφες στιγμές στη τελετή λήξης της ακαδημίας του ΑΣ Πανόραμα (pics)

940

Από το facebook του ΑΣ Πανόραμα πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:

Σε άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φετινή τελετή λήξης των ακαδημιών basketball με απονομές στην παιδική ομάδα για την κατάκτηση της 6ης θέσης και τη συμμετοχή στο Final 6 του Πρωταθλήματός τους, στη θυγατρική αντρική ομάδα του Αδάμαστου, για την άνοδο στη Γ1 κατηγορία, στους πιο συνεπείς αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που ήταν οι εξής:

Ταυράκια: Αλεξιάδης Δημήτρης
Bambini: Μακρής Θάνος
Μακρής Βασίλης
Juniors: Γκαζάς Κωνσταντίνος
Κοσμάρας Κωνσταντίνος
Προμίνι:Νικολέρης Διογένης
Μίνι Κοριτσιών: Σύρπα Φωτεινή
Παγκορασίδες:Τρύφων Καλλιόπη
Παμπαίδες: Στυλιανίδης Στέλιος
Παιδικό:Καλουπτσόγλου Χρήστος, Κουφός Μάριος
Εφηβικό : Αλεξιάδης Αιμίλιος

Στην ομάδα του “Θαλή” για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Τουρνουά Συνεργασίας ακαδημιών Α.Σ.ΠΑΝΟΡΑΜΑ-Μ.Ε.Ν.Τ. και στους νικητές /τριες των διαγωνιστικών.

Οι νικητές των διαγωνιστικών ήταν οι εξής:
Ταυράκια: Αλεξιάδης Δημήτρης
Bambini: Σεργετζής Ιωάννης
Juniors: Γκαζάς Κωνσταντίνος
Κρημίτσας Ορέστης
Κουβάς Σπύρος
Προμίνι:Σταμπουλίδης Ιορδάνης
Παμπαίδες: Αυτζής Πρόδρομος
Ακ.Κοριτσιών: Τρύφων Καλλιόπη

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η επιστολή της Παιδικής ομάδας που εξέφρασαν το “Ευχαριστώ” τους δημόσια …

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κ.Δήμαρχε
Πρόεδρε
Κυρίες και κύριοι
Όλοι εμείς οι παίκτες της παιδικής ομάδας του Α.Σ. για την αθλητική χρονιά 2016-2017 θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας εδώ σήμερα και για την ιδιαίτερη τιμή και αναφορά που κάνετε στη φετινή μας προσπάθεια.
Η σημαντική επιτυχία της παρουσίας του παιδικού στο Final 6 οφείλεται στην οργανωμένη δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας απλο την αρχή της χρονιάς, στην εντυπωσιακή στήριξη που είχαμε από τους φιλους, οπαδούς και γονείς μας ιδιαίτερα στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης και από την πίστη που είχαμε στις δυνατότητές μας για την υπέρβαση.
Τίποτα, μα πραγματικά τίποτα δε θα είχε επιτευχθεί εάν δε δεν είχαμε για οδηγό μας και καπετάνισσά μας μια σύγχρονη Μπουμπου-Λίνα…
Τη προπονήτριά μας που πίστεψε σε εμάς, μας καθοδήγησε άψογα,μας προπόνησε σκληρά όλη τη χρόνια, ανέχτηκε τα λάθη μας, ακόμη και τις εκρήξεις της εφηβείας μας, μα πάνω από όλα μας εμφύσησε την πίστη ότι
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
TOGETHER WE CAN ήταν το κρυφό μας σύνθημα που είχαμε γράψει όλοι μας στα παπόυτσια μας στα παιχνίδια πρόκρισης.
Αυτό το σύνθημα θα θέλαμε να δεχθείς αγαπημένη μας coach Λίνα Ριτζαλέου ως δώρο μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα μας πρόσφερες.
Να είσαι πάντα καλά
ΠΑΙΔΙΚΟ Α.Σ.ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Ιγνάτιο Καιτετζίδη , τον Αντιδήμαρχο Σωκράτη Δωρή και τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Ιωάννη Καρτάλη , για την παρουσία τους στην εκδήλωση..