Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένη ψυχολογία η γυναικέια ομάδα του Άρη στην Αθήνα

626

Στην Αθήνα έφθασε χθες η αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, για τις ανάγκες του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Εξαρχείων στις 16:00.

Το τεχνικό δίδυμο των Μίλτου Μηλιάτη-Γιώργου Κυριαζή, μετά το πετυχημένο ντεμπούτο του στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, θ΄ αναλάβουν να καθοδηγήσουν τις «κίτρινες» για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, με στόχο την επίτευξη της πρώτης νίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΡΗΣ είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό, ενώ την περασμένη Τρίτη νίκησε για τον θεσμό του κυπέλλου τις «ερυθρόλευκες», παίρνοντας αυτός το εισιτήριο για τους «8».

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινες», που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά από αυτή τη νίκη-πρόκριση, αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι το εξής:
Γήπ. Στρέφη, 16.00: Αστέρας Εξ.-Άρης (Μαρνελάκης-Σπυρόπουλος Αντ.), Γήπ. ΕΑΚ Βόλου, 16.00: Ολυμπιακός Β.-Ελληνικό (Αργυρού-Ζαγορίδης), Γήπ. Εσπέρου Κ., 20.00: Ίκαρος Κ.-Αθηναϊκός (Μανουσόπουλος-Γολεγού), Γήπ. Παναθηναϊκού, 16.00: Παναθηναϊκός-ΔΑΣΑΛ (Αναγνώστου-Στρέμπας).

ΚΥΡΙΑΚΗ: Γήπ. Ν. Σμύρνης, 12.00: Πανιώνιος-Τερψιθέα (Μηλαπίδης-Μαγκουνής), Γήπ. ΠΑΟΚ, 12.00: ΠΑΟΚ-Κρόνος Αγ. Δημ. (Θωμόπουλος-Δημάδης).