Χρ. Κατσής: «Θα τα καταφέρουμε»

596

Σε μία δύσκολη στιγμή για την Αθλητική Ένωση Πυλαίας αποφασίστηκε να επιστρέψει στην ομάδα ο προπονητής, Χρήστος Κατσής, με στόχο να βοηθήσει να παραμείνει ο σύλλογος στην Α2 γυναικών στο β’ υποόμιλο του Βορρά.

Ο τεχνικός που διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Στάθη Μιχαηλίδη μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιστροφή του αλλά και για το ειδικών συνθηκών παιχνίδι που έρχεται με την Κομοτηνή

Who is who

Η προπονητική καριέρα του Χρήστου Κατσή ξεκίνησε το 1996 όταν ανέλαβε αρχικά το παιδικό τμήμα του Μακεδονικού Νεαπόλεως. Από τη πρώτη του σεζόν κιόλας κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων Θεσσαλονίκης. Το 2000 αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας το γυναικείο τμήμα της ομάδας που αγωνιζόταν τότε στην Α’ ΕΣΑΣΘ και κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαζί την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Το 2005 συνεργάζεται με το γυναικείο του ΠΑΟΚ, με το οποίο την πρώτη σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Α’ ΕΚΑΣΘ. Ότι δεν κατάφερε τη πρώτη χρονιά το κατάφερε τη δεύτερη, καθώς με την ίδια ομάδα κατακτάει το νταμπλ πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΕΚΑΣΘ.

Στην σεζόν που ακολούθησε στην Α2 τερμάτισε 3ος. Το 2008 αποφασίζει να αφήσει τον “δικέφαλο” αποδεχόμενος την πρόκληση του Μεγάλου Αλεξάνδρου που τότε αγωνιζόταν στην Α1. Το 2009 συνεργάζεται με τον Θρίαμβο Ταγαράδων όπου με το αντρικό τμήμα πανηγυρίζει την άνοδο από την Γ2 στην Γ1 κατηγορία. Πέρσι ανέλαβε την ομάδα της Πυλαίας, όμως τον Δεκέμβριο λύθηκε η συνεργασία τους κοινή συναίνεση.

Για την επιστροφή του στην ομάδα της ΑΕ Πυλαίας: «Τη Δευτέρα μέσω του Πέτρου Μποζίνη μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η διοίκηση μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας. Αναμφίβολα είναι κάπως περίεργη η κατάσταση γιατί η Πυλαία μετά από 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α2 έχει μπει σε περιπέτειες. Έχουμε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία έχοντας 1 νίκη και 3 ήττες. Ήμαστε σχεδόν στη μέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Η ομάδα δεν έχει δώσει το 100% των δυνατοτήτων της. Είναι καλύτερη ομάδα από πέρσι, όμως η χημεία των νέων παικτριών με των παλιών δεν έχει αποδώσει καρπούς. Είναι θέμα χρόνου να βρούμε τα πατήματα μας κάτι που θα ψάξουμε αρχής γενομένης από το ερχόμενο παιχνίδι με την Κομότηνη».

Για το παιχνίδι με την Κομοτηνή που έρχεται: «Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να βελτιωθούμε όσο προλαβαίνουμε σε ορισμένα σημεία. Είναι δύσκολο το ματς γιατί η Κομοτηνή δεν έχει νίκη και θα θέλει πάση θυσία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο. Παράλληλα επειδή είναι ένα ματς που πρέπει να πάρουμε μας φορτώνει με άγχος. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».