Χρηστίδης: “Όλοι μαζί για την άνοδο”

385

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση του μπασκετικού τμήματος ο υπεύθυνος της ομάδας, Χρήστος Χρηστίδης ζήτησε την αμέριστη στήριξη και συσπείρωση του κόσμου, προκειμένου να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου.

Παράλληλα, επισήμανε ότι στις δύο αναμετρήσεις που έχει η ομάδα εκτός έδρας σε Στρατώνι και Κατερίνη θα ναυλωθούν δωρεάν πούλμαν για τους φίλους του Ηρακλή που θα θελήσουν να βρεθούν δίπλα στο συγκρότημα του Θωμά Κωστόπουλου.

«Αυτές τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πρέπει ο Ηρακλής και ο κόσμος του να συσπειρωθεί μαζί με εμάς για να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου, διότι έτσι πως πάνε τα πράγματα θα είμαστε στις θέσεις των μπαράζ» είπε αρχικά ο κ. Χρηστίδης και συμπλήρωσε: «Εχουμε δύο παιχνίδια στο Ιβανώφειο και θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα, ώστε πριν κλείσει η αγωνιστική περίοδος να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές να είναι κοντά μας».

Συνέχισε λέγοντας: «Εμείς από την πλευράς μας σαν διοίκηση στα δύο παιχνίδια που έχουμε εκτός έδρας με το Στρατώνι και τον Πιερικό θα βάλουμε δωρεάν πούλμαν για τον κόσμο του Ηρακλή για να ενισχύσει την προσπάθεια μας και να είναι δίπλα μας στους τέσσερις τελικούς που απομένουν».

Οσο για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση που έχουν οι κυανόλευκοι, υπογράμμισε: «Στους εκτός έδρας αγώνες που δώσαμε, ειδικά στην Αθήνα, η ομάδα αδικήθηκε χωρίς προφανείς λόγους, όπως στον αγώνα με τον Ιωνικό. Παρόμοιο σκηνικό έγινε και στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Και εκεί είχαμε μία διαιτησία που στα τελευταία λεπτά δεν μας άφησε να πάρουμε τη νίκη.

Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι εμείς δεν ζητάμε να μας ευνοήσουν, δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από μία ισότητα. Δεν μπορούν κάποιοι κύριοι να μην σέβονται την ιστορία του Ηρακλή και το όνομα που έχει. Και το επαναλαμβάνω δεν ζητάμε να ευνοηθούμε, ζητάμε ίση αντιμετώπιση».

Για το αγωνιστικό σκέλος ο Χρηστίδης είπε: «Παρόλα όσα είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην αρχή κάναμε μία αξιοπρεπέστατη πορεία και είμαστε στο στόχο μας. Εχουμε κάνει αυτές τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια, καθώς δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση».

Καταλήγοντας, θέλησε για ακόμη μία φορά να ζητήσει την βοήθεια του κόσμου, ενώ τόνισε ότι όσοι επιθυμούν να εμπλακούν με τα δρώμενα του μπασκετικού Ηρακλή είναι ευπρόσδεκτοι: « Η θέληση και η πίστη μας είναι μεγάλη, προκειμένου να φτάσουμε τον Ηρακλή στην Α2. Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω ότι όσοι θέλουν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ του Ηρακλή είμαστε εδώ και ας έρθουν μαζί μας.

Θέλουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι ο λαός του και αυτός θα μας δώσει ώθηση να πετύχουμε την άνοδο. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει ενωμένοι να πάμε τον Ηρακλή μας εκεί που πρέπει».

Πηγή: bluearena.gr