Χρηστίδης: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

374

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, σίγουρα έχουν βαρύνει το κλίμα στο στρατόπεδο του μπασκετικού Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι για το αποτέλεσμα με το Αιγάλεω μεγάλες ευθύνες φέρουν και οι δύο διαιτητές της αναμέτρησης με τις αποφάσεις που πήραν.

Ο υπεύθυνος του τμήματος ωστόσο, Χρήστος Χρηστίδης, μιλώντας στη “BlueArena” τονίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως χρειάζεται συσπείρωση έτσι ο Ημίθεος να φτάσει στον στόχο της ανόδου.

“Οι μάχες είναι τεράστιες, εντός και εκτός παρκέ και οφείλουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να καταθέσουμε την ψυχή μας. Όλοι μας πρέπει να συσπειρωθούμε γύρω από τον στόχο, καθώς τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία και η λογική, ενώ ελπίζουμε και ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια, τώρα που θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας.

Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, δεν μπορεί να διαγραφεί με μία ή δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Και εμείς αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία αυτού του συλλόγου, όπως γνωρίζουμε κι ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
Αυτούς που θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα τους γνωρίζουμε και τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους. Οι υπόλοιποι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε πράξη το σύνθημα “στα εύκολα Ηρακλής, στα δύσκολα Ηρακλάρα”. Σ’ αυτό πιστεύω εγώ, περισσότερο από όλα τα άλλα.

Σίγουρα αυτή την στιγμή, περνάμε μια περίοδο κάμψης, αλλά στα επόμενα παιχνίδια θα βρούμε τον δρόμο μας. Για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα”.