Χατζούλης: Νίκη ψυχολογίας

427

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της ΜΕΝΤ μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης/Φλόγας τη περασμένη Κυριακή. Ο ιστορικός σύλλογος βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και με επιθετική πολυφωνία έφτασε στην επικράτηση που τον διατήρησε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο κόουτς των κυανόλευκων, Γιάννης Χατζούλης μίλησε στο «Northbasket» γι’ αυτό το ματς: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη η οποία ανέβασε πάρα πολύ τη ψυχολογία της ομάδας. Είχαμε ανάγκη από μία εκτός έδρας επικράτηση και πιστεύω ότι ήρθε στο καλύτερο χρονικό σημείο. Επιτέλους δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του. Η Φλόγα είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά στα κρίσιμα σημεία αποδείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Ήταν ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με το Ηράκλειο ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας έχουν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και έχουν κερδίσεις τις εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία. Μεγάλο τους όπλο είναι η επιθετική τους λειτουργία και εμείς θα πρέπει να τους περιορίσουμε εκεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ελπίζω με τον κόσμο μας να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο».

Αύριο η ομάδα της Τούμπας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το ματς θα ξεκινήσει στις 17:30.

 

Γιώργος Κυπραίος