Χατζούλης: Η άμυνα έδωσε τη νίκη

396

Την ανοδική πορεία που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα απέδειξε τη περασμένη Κυριακή η ομάδα της ΜΕΝΤ. Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν του Ηρακλείου, ένα αποτέλεσμα που τους εδραίωσε στη πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα και με όπλο τη πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία περιόρισαν τους αντιπάλους τους και έφτασαν στην επικράτηση.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Γιάννης Χατζούλης μίλησε στο «Northbasket» για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα: «Καταφέραμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με μία πολύ καλή εμφάνιση. Αντιμετωπίσαμε μία σαφώς πιο έμπειρη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά με πολύ καλή αμυντική λειτουργία καταφέραμε να τους περιορίσουμε και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Πιστεύω ότι αυτό ήταν και το κλειδί της νίκης. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου, που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό».

Μετά το χθεσινό ρεπό παίκτες και τεχνική ηγεσία επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ξεκινάνε τη προετοιμασία τους για το ματς που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε γι’ αυτό: «Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα γι’ αυτούς ότι αγωνίζονται εντός έδρας αφού οι οπαδοί τους γεμίζουν το γήπεδο. Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους».

Ο ιστορικός σύλλογος έχει προγραμματίσει για τη Πέμπτη εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ.

 

Γιώργος Κυπραίος