Χατζούλης: Δίκαιη επικράτηση

403

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η ΜΕΝΤ με την εκτός έδρας νίκη της επί του Αίαντα Ευόσμου τη περασμένη Κυριακή. Ο ιστορικός σύλλογος που προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες, με αυτό το αποτέλεσμα εδραιώθηκε μέσα στη πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας της Τούμπας Γιάννης Χατζούλης, με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε σε αυτή την επικράτηση. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες «καίγονταν» για τη νίκη. Αυτό είχε ως αντίκτυπο, να γίνει ένα νευρικό ματς και το σκορ να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Εμείς με όπλο τη πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία φτάσαμε δίκαια στην επικράτηση. Σε κρίσιμα σημεία δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, το οποίο μας βοηθάει στη ψυχολογία αλλά και για συνέλθουμε αγωνιστικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».

Επόμενος αντίπαλος για τη ΜΕΝΤ ο Διαγόρας Ρόδου. Ο κόουτς Χατζούλης δήλωσε: «Το ματς που ακολουθεί, είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Οι αντίπαλοι μας έχουν παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ως τώρα. Εμείς γνωρίζουμε ότι αν κερδίσουμε, τους φτάνουμε στη βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να τα καταφέρουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος