Χατζούλης: Ατομικά λάθη και διαιτησία μας στέρησαν τη νίκη

492

Μετά το χθεσινό ρεπό, στη ΜΕΝΤ επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για να ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για τη προσεχή αναμέτρηση με την Αναγέννηση/Φλόγα. Ο ιστορικός σύλλογος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από το Αιγάλεω, σε ένα ματς όπου έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο κόουτς της ΜΕΝΤ, Γιάννης Χατζούλης με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε στην ήττα από τους Αθηναίους: «Σε αυτό το παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά με αποτέλεσμα από νωρίς να βρεθούμε να κυνηγάμε το σκορ. Όμως από τη δεύτερη περίοδο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας και καταφέραμε με πολύ καλή αμυντική λειτουργία αρχικά να ισορροπήσουμε αλλά και στη συνέχεια να πάρουμε και το προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάποια καθοριστικά μας λάθη αλλά και λάθος αποφάσεις των διαιτητών μας οδήγησαν στην ήττα. Όλοι μας είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από αυτή την εξέλιξη καθώς ήταν ένα ματς στο οποίο δικαιούμασταν τη νίκη».

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε σο ματς που ακολουθεί με την Αναγέννηση/Φλόγα. Αναλυτικά: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο αφού οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε μία εξαιρετική κατάσταση μετά τις συνεχόμενες νίκες που έχουν πετύχει. Εμείς όλη την εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, για να είμαστε πανέτοιμοι τη Κυριακή».

Στα υπόλοιπα νέα ο σύλλογος της Τούμπας τη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας το Ανατόλια.

 

Γιώργος Κυπραίος