Χατζηνικολάου: “Η Εθνική θα είναι έτοιμη”

261

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η Όλγα Χατζηνικολάου δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

“Μπήκαμε φουριόζικα στο γήπεδο, διότι οι περισσότερες αθλήτριες μόλις είχαμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας στα πρωταθλήματα που αγωνιζόμαστε και πατήσαμε γκάζι. Δέσαμε πολύ καλά από την αρχή οι παλιές με τις καινούριες και αυτό είναι πολύ θετικό. Η ομάδα δείχνει ότι έχει γερές βάζεις από τα προηγούμενα χρόνια και με την πινελιά του Τζώρτζη Δικαιουλάκου που μας ξέρει πολύ καλά, θεωρώ ότι η Εθνική θα είναι απόλυτα έτοιμη. Δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα την ώρα των κρίσιμων παιχνιδιών”, δήλωσε αρχικά η διεθνής γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε

“Οι ομάδες (σ.σ Εσθονία, Ολλανδία και Λουξεμβούργο) που αντιμετωπίζουμε σε πρώτη φάση είναι στα μέτρα μας. Πρέπει όμως η απόδοσή μας να είναι στο μάξιμουμ για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν πάμε με το τίτλο του φαβορί ίσως να γυρίζει μπούμερανγκ σε μας. Τα φαβορί δεν νικάμε με το όνομα, αλλά πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο”.