Χατζηκυριακίδης: “Παιχνίδι το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε”

362

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα των Μαχητών Δόξας Παύκων έδωσε το πρώτο της φιλικό. Με αφορμή τον φιλικό αγώνα ο κόουτς Χατζηκυριακίδης σχολιάσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά αλλά δεν έλειψαν τις προηγούμενες μέρες κάποια προβλήματα με απουσίες παικτών (ευτυχώς όχι από σοβαρούς τραυματισμούς) που μας έχουν καθυστερήσει στον προγραμματισμό μας. Δεν ανησυχούμε όμως,καθώς έχουμε χρόνο μπροστά μας.

Με τους φιλικούς αγώνες που έχουν ξεκινήσει, το Σαββάτο ήδη παίξαμε με τον Μακεδονικό το πρώτο μας φιλικό, πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, θα εντοπίζουμε αδυναμίες αλλά και προτερήματα μας με απώτερο στόχο να είμαστε όσο γίνεται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί πιστεύω ότι η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχεία καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς μιας και αποτελείται στην συντριπτική της πλειοψηφία από νεαρούς παίκτες”.

Οι Μαχητές θα δώσουν μέσα στην εβδομάδα δύο ακόμα φιλικούς αγώνες. Ένα την Πέμπτη με τους Ικάρους Σερρών και έναν με τον Ηρακλή το Σάββατο.