Χατζηκυριακίδης: «Παίρνουμε δύναμη από τις νίκες»

618

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε και του Ιωνικού ΝΦ και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία συνοδεύτηκε και από μια καλή εμφάνιση, η οποία είχε σαν χαρακτηριστικό της την απαίτηση που έδειξαν οι παίκτες για το αποτέλεσμα, κάτι το όποιο «παρέσυρε» και τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο. Παρά το δύσκολο της ώρας διεξαγωγής του παιχνιδιού, ήταν κοντά στην ομάδα και βοήθησε σε σημαντικό βαθμό. Εμείς συνεχίζουμε, παίρνουμε δύναμη από τις νίκες για τη δύσκολη συνέχεια που ο δρόμος της είναι ακόμη μακρύς…», δήλωσε ο προπονητής του Πιερικού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Χρήστος Ξηρομερίτης, συνεργάτης του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, υπογράμμισε με την σειρά του: «Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες είχαμε την πρόκληση να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες και στο «πρέπει» του αποτελέσματος και σε αυτούς ανήκουν οι νίκες με Αίαντα και Ιωνικό Ν.Φ. Μπροστά μας όμως έχουμε σχεδόν έναν γύρο αγώνων και ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία είναι η καθημερινή δουλειά. Οι νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας».