Χατζηκυριακίδης: “Με πίστη και ομαδική αντίδραση θα τα καταφέρουμε”

310

Ο Πιερικός Αρχέλαος ψάχνει μια νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ Εθνική και θα επιδιώξει να την πάρει στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης με αφορμή το συγκεκριμένο ματς τόνισε ότι με βάση την πορεία της στο δεύτερο γύρο, η ιστορική ομάδα της Κατερίνης αξίζει και πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία.

“Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς και σε μια από τις καλύτερες έδρες. Προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, αφού οι Ασημάκης και Ταμουρίδης σήμερα μπήκαν στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Εμείς κυνηγάμε μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Οι παίκτες το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό και με πίστη και ομαδική αντίδραση, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Πιερικός Αρχέλαος, αυτή η ιστορική ομάδα, με βάση την πορεία του στο δεύτερο γύρο, αξίζει και πρέπει να μείνει στην κατηγορία”.