Χατζηκυριακίδης: “Θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας”

441

Αναφερόμενος στην εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Κοζάνης ο τεχνικός των Μαχητών Δόξας Πεύκων τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είναι το 2ο παιχνίδι εκτός έδρας όπου δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε. Στο συγκεκριμένο δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα κυρίως γιατί χάσαμε την συγκέντρωση μας σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού. Έχουμε μια νέα ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες ,που έχει παίξει 5 αγωνιστικές με σοβαρές απουσίες, οι οποίες κυρίως εκτός έδρας είναι εμφανείς πιο έντονα.

Προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να τις αντιμετωπίσουμε, δείχνουμε σημάδια βελτίωσης, αλλά στα 2 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε την “αριθμητική” υπεροχή των αντιπάλων και πως να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, θέλει υπομονή και κυρίως εμπειρία,προφανώς θα πρέπει να προσαρμόσουμε την προπόνηση μας και σε αυτό γιατί ότι γίνεται για 2η φορά παύει να είναι σύμπτωση.

Έχουμε τώρα διακοπή θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και τους παίκτες που θα επιστρέψουν, με στόχο να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια”.