Χατζηκυριακίδης: “Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”

367

Τα Μαυροσκούφεια τελείωσαν και η ομάδα είχε απολογισμό μία νίκη και μια ήττα. Το πρώτο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου κρίθηκε με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την ομάδα του Ευόσμου να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη. Στο δεύτερο ματς με τον Ηρακλή η ομάδα εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένη και με μια καλή εμφάνιση κέρδισε τον Ηρακλή που αγωνίζεται φέτος στην Α2.

Με βάση τους δύο αυτούς αγώνες ο κόουτς Χατζηκυριακίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σχολιάζοντας: “Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τις γνωστές πλέον ελλείψεις των Ευαγγελινού, Σαββίδη και Ταρπάγκου και για αυτό τον λόγο στα Μαυροσκούφεια βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τις εσωτερικες αλλαγές που δοκιμάσαμε.

Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα το πρώτο κομμάτι είναι η διάρκεια και στη συνέχεια οι αυτοματισμοί των συνεργασιών τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Το σημαντικό είναι ότι οι νεαροί παίκτες μέρα με τη μέρα βελτιώνονται και οι πιο έμπειροι αρχίζουν και ανταποκρίνονται στο ρόλο τους”.

Τα φιλικά θα συνεχιστούν με επόμενο αντίπαλο τη ΜΕΝΤ την Κυριακή στο γήπεδο των Πεύκων.