Χατζηβρέττας: «Έρχονται πολλά παιδιά στον αθλητισμό»

922

Ο Νίκος Χατζηβρέττας θα είναι μεταξύ των παικτών που θα δώσουν το παρών στα φετινά τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Οι αγώνες θα διοργανωθούν για ακόμα ένα καλοκαίρι από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς δήμους και τις τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, καθώς και τους συνδέσμους κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επαγγελματίες παίκτες, αλλά και παλαίμαχοι θα παρευρεθούν σε Θεσσαλονίκη (26-‪27 Μαΐου), Αχαρνές (9-10 Ιουνίου), Χαϊδάρι (16-17 Ιουνίου), Ελευσίνα (23-‪24 Ιουνίου), Γαλάτσι (‪30 Ιουνίου-1 Ιουλίου) και Χανιά (7-‪8 Ιουλίου), μεταξύ των οποίων θα είναι και ο 40χρονος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας εν έτει 2005 και δύο φορές πρωταθλητής Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό (2007, 2009).

«Ό,τι έχει να κάνει με μπασκετική εκδήλωση είναι πολύ σημαντικό διότι έρχονται πολλά παιδιά στον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ ευχάριστα όλα τα διήμερα που θα γίνουν τα τουρνουά και θα απολαύσουμε το παιχνίδι. Νομίζω πως επιβάλλονται τέτοιες ενέργειες, να διασκεδάζουμε, διότι το παιχνίδι είναι πάνω από όλα διασκέδαση», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΣΑΚ ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Θυμίζουμε πως οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (http://www.psak.gr/archiki.html).

 

πηγή: basketa.gr