Χαραλαμπίδης και Τόμας μοίρασαν συμβουλές και άφθονο κέφι

403

Κώστας Χαραλαμπίδης και Τζον Τόμας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου στην σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού απολαμβάνοντας την παρουσία τους σε αυτήν.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες του Άρη φρόντισαν εκτός του ότι έπαιξαν με τους μαθητές – παίκτες της HOOP δύο εναντίον δύο και όχι μόνο όπως και διάφορους διαγωνισμούς να τους μοιράσουνε συμβουλές με γνώμονα την πλούσια εμπειρία τους απαντώντας συνάμα στις ερωτήσεις που δέχθηκαν για το μπάσκετ αλλά και επί προσωπικού.

 

Ο Τόμας ωστόσο με οδηγό τις παραστάσεις που έχει από την προ ετών παρουσία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ φρόντισε να προσδώσει επιπλέον κέφι στους μαθητές – παίκτες χωρίς να κρύψει μετά από σχετική ερώτηση ότι είναι λάτρης του παγωτού.

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο ιθύνων νους της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ, Γιώργος Μασλαρινός, δεν έκρυψε πως: «Είναι μεγάλη μας χαρά ως HOOP ότι είχαμε μαζί μας έναν παίκτη με την εμπειρία του Κώστα που μεγαλώσαμε μαζί αλλά και έναν όπως ο Τόμας που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με την παρουσία του όπως φάνηκε να φόρτωσε με κάποιο τρακ τα μεγάλα παιδιά της σχολής απλά βλέποντάς τον. Είμαι χαρούμενος που και ο ίδιος το χάρηκε και τα παιδιά περάσανε καταπληκτικά μαζί όπως και ο ίδιος».

 

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης απευθυνόμενος στους μαθητές – παίκτες της HOOP: «Είναι χαρά να μιλάμε σε παιδιά σε τέτοιες ακαδημίες κάτι που εμείς δεν είχαμε τέτοιες ευκαιρίες όταν ήμασταν μικροί», ενώ με αφορμή την παρουσία δίπλα του του συμπαίκτη του στον Άρη Τόμας είπε: «Δεν χρειάζεται να είσαι 2.08μ. και να έχεις μπράτσα σαν αυτόν. Εγώ έχω ύψος φυσιολογικού ανθρώπου και παίζω κανονικά μπάσκετ».

 

Κι όσο για την συμβουλή του; «Πρέπει να έχετε πάντα στόχους. Είστε σε μία ηλικία που όλοι σας ζητάνε το κάτι παραπάνω. Για αυτό και θα πρέπει να έχετε ήθος και σεβασμό απέναντι στους συμπαίκτες σας αλλά και τους συνανθρώπους σας».

 

Ο Τζον Τόμας αναφερόμενος στον εαυτό του και το τι τον κάνει να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στα 35 του σημείωσε: «Το μπάσκετ είναι το ίδιο σε όλες τις χώρες. Αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να παίζω για πολλά χρόνια είναι ότι ονειρεύομαι πάντα για το κάτι παραπάνω. Αυτό θα πρέπει να κάνετε και εσείς. Να ονειρεύεστε. Οι γονείς σας και οι προπονητές θα θέλουνε πάντα το καλύτερο για σας. Για αυτό και θα πρέπει να τους ακούτε για να γίνετε καλύτεροι παίκτες και άνθρωποι».