Φωτορεπορτάζ από τον ετήσιο χορό του Παναθλητικού Πειραματικού

623

Πραγματοποιήθηκε χθες ο ετήσιος χορός του Παναθλητικού Πειραματικού που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις ή η συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων του συλλόγου. Το κέντρο διασκεδάσεως «Κορυφή» ξεχείλισε από κόσμο αλλά και από αγάπη για την ομάδα. Τι και αν τα τραπέζια αναγκαστικά χώριζαν παρέες, η παρέα ήταν μια.

 

Τη βραδιά προλόγισε ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου, Βασίλης Πρασσάς, που αναφέρθηκε στις επιτυχίες του γυναικείου και ανδρικού τμήματος, τις προηγούμενες αλλά και για αυτές που έρχονται.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος συνεχάρη το σύλλογο για τις επιτυχίες του και έθεσε στη διάθεση του τις εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του, όπως το κολυμβητήριο και άλλες.

Ακολούθησε η κοπή της ετήσιας πίτας, η οποία μοιράστηκε στους αντιπροσώπους των τμημάτων του ανδρικού, από τον προπονητή Βαγγέλη Κουλακιώτη, του γυναικείου από τον αρχαιότερο και πιο επιτυχημένο προπονητή του συλλόγου , Σίμο Συρόπουλο, του παιδικού από τον Κώστα Καρκαλέτση, του εφηβικού από τον  Δημήτρη Τσεσμετζή, του μίνι και προμίνι, από τον ψηλότερο απ’ όλους και τυχερό, αφού κέρδισε το φλουρί, Νίκο Σαριδάκη, των κορασίδων και του μίνι κοριτσιών από την αρχηγό της γυναικεία ομάδας και προπονήτρια, Παναγιώτα Τσαμπούρη και του τζούνιορ κοριτσιών από τον Απόστολο Κουλιό. Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα.

Η ομάδα τίμησε επίσης τη γνωστή και διακριθείσα σε Ελλάδα και Ευρώπη, Νάσια Τόσκα, την οποία εδώ και δυο χρόνια έχει τη χαρά και την τιμή να έχει στο ρόστερ του.

Παρόντες επίσης και πολλοί από τους χορηγούς της ομάδας, όπως Βet prognostika, Μανιτάρια Κεχαγιά, Greca pizza, 2lve, Ενεχυροδανειστήρια Ιατρού, Εpsilon net, Βεζυργιάννης και αλλοι οι οποίοι βραβεύτηκαν για την έμπρακτη προσφορά τους.

Ακόμη παραβρέθηκαν ο ορθοπεδικός του συλλόγου Γιώργος Σταυριανός και ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Σταμούλης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις αθλήτριες και τους γονείς των κοριτσιών των ακαδημιών να χορεύουν στην αυτοσχέδια πίστα αλλά και πάνω στα τραπέζια του καταστήματος.