Φωτορεπορτάζ από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ασβεστοχωρίου

317

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ασβεστοχωρίου. Περισσότεροι από 300 γονείς και αθλητές έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου για να τραγουδήσουν τα κάλαντα για καλό σκοπό. Προηγήθηκε το καθιερωμένο πλέον οικογενειακό διπλό μεταξύ των γονέων και των αθλητών του συλλόγου. Για την ιστορία οι αθλητές επικράτησαν με σκορ 29-27 των γονέων ύστερα από ένα αμφίρροπο και συγκλονιστικό αγώνα.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε ένα χορευτικό σόου του αθλητή του συλλόγου Γιώργου Πέγιου ο οποίος ξεσήκωσε το πλήθος και αποθεώθηκε.

Η γιορτή τελείωσε με την προβολή χριστουγεννιάτικης ιστορίας που επιμελήθηκε η ενοριακή νεανική εστία Ασβεστοχωρίου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πατέρας Εμμανουήλ της ενορίας του χωριού ο οποίος έπαιξε ακορντεόν και όλοι μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για το φιλανθρωπικό έργο του χωριού.

Τα δώρα στα παιδιά του συλλόγου έδωσαν οι χορηγοί της ομάδας κ. Λιόγκου (σχολές οδηγών), Μουρατίδης (υπολογιστές), και Παππάς (ποδήλατα).

Την προηγούμενη Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις 3 και 4 Γενάρη διεξάγεται εθελοντικό χριστουγεννιάτικο καμπ προσφορά των προπονητών του συλλόγου σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα νέων και τους χορηγούς.

 asvestoxori1

asvestoxori2

asvestoxori3

asvestoxori4

asvestoxori5

asvestoxori6

asvestoxori7

asvestoxori8

asvestoxori9

asvestoxori10