Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης στο Πανελλήνιο Νεανίδων

835

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ της Γιάννη Αλεξόπουλου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου-Σπανού για την προσφορά του Δήμου στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης. Ακόμη ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του νομικού προσώπου του Δήμου Αθάνασιο Τσάντζαλο.

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά με  πόντους αναδείχθηκε η  Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκο Φαρμάκη.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε και πάλι η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που πήρε το βραβείο της από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Αγγελο Παπανικολάου.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Λίλια-Αννα Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Ευαγγελία Νάτσκου (Εσπερος Πάτρας), Ιωάννα Κριμίλη (ΠΑΟΚ) και Ευαγγελία Κοντραφούρη με την απονομή να πραγματοποιεί η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου-Σπανού.

Στον έκτο Πιερικό Αρχέλαο το αναμνηστικό παρέδωσε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Αθάνασιος Τσάντζαλος, ενώ στον πέμπτο ΟΦΗ την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού Δημήτρης Ζουπανιώτης. Στον τέταρτο Εσπερο Πάτρας τα αναμνηστικά παρέδωσε ο  αντιδήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Δημήτρης Αγγελόπουλος. Στον τρίτο Φάρο Κερατσινίου τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκος Φαρμάκης, ενώ στο δεύτερο ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό τα μετάλλια απένειμε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου-Σπανού και το κύπελλο το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος . Ακόμη ο Παναθηναϊκός δια του εκπροσώπου του Μάκη Κουτσονικόλα παρέδωσε αναμνηστική φανέλα στη Δήμαρχο.