Φωτορεπορτάζ απο το 1ο Τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» στο Βόλο

169

Προσκαλεσμένη στο 1ο τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» που διοργανώθηκε στο Βόλο ήταν η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο 26-27/9.  Το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Νίκης Βόλου και των Τιτάνων Παλαμά, διοργανώθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία ήταν η έτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο εκλιπών κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Σε ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα η ομάδα μας αντιμετώπισε στο πρώτο ματς τον Ολυμπιακό Βόλου (ομάδα Γ´ Εθνικής), του οποίου επιβλήθηκε με 55-81 (δεκάλεπτα : 15-20, 34-45, 46-58, 55-81). Τους πόντους για την ομάδα μας σημείωσαν οι :  Καραγεωργίου 2, Πιλκούδης 12, Ντόβας 11 (3), Ελευθεριάδης 18 (2), Αγραφιώτης 15 (3), Κοθράς 10 (1), Παραπούρας 7 (1), Σουτζόπουλος 3, Καντάρκος 3, Τσεσμετζίδης, Νικάι, Χρυσανθάκης.

Στον τελικό της Κυριακής, η ομάδα μας κέρδισε τη Νίκη Βόλου με 62-81 (δεκάλεπτα : 24-25, 39-51, 54-66, 62-81) και αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά.  Τους πόντους για την ομάδα μας σημείωσαν οι : Καραγεωργίου 9, Πιλκούδης 3, Ντόβας 17 (5), Ελευθεριάδης 19 (1), Αγραφιώτης 6 (2), Κοθράς 11 (1), Παραπούρας 7 (1), Σουτζόπουλος 2, Καντάρκος 9, Τσεσμετζίδης, Νικάι, Χρυσανθάκης.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά και να ευχαριστήσουμε ολόψυχα :
α) την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά β) το Γιώργο Βλιώρα, προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και αδερφικό φίλο του Δημήτρη Γκίμα, για την τιμητική πρόσκληση και εξαιρετική φιλοξενία γ) τις ομάδες της Νίκης Βόλου και των Τιτάνων Παλαμά για τη συμμετοχή τους δ) το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την ΕΨΑ και τους λοιπούς υποστηρικτές του τουρνουά για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διεξαγωγή του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις συμμετέχουσες ομάδες στα πρωταθλήματα της αγωνιστικής σαιζόν που ξεκινούν σύντομα κι ευελπιστούμε το τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» του Βόλου να γίνει ένας θεσμός.

Υποσχόμεθα δε, ότι με την άρση των περιοριστικών μέτρων στην περιοχή μας, τη σταδιακή επαναφορά του κόσμου στα γήπεδα και την ενεργοποίηση των αντίστοιχων φορέων της πόλης μας, θα διοργανώσουμε και θα παγιώσουμε ένα τουρνουά ή ένα μεγάλο αγώνα στη μνήμη του άδοξα εκλιπόντος προπονητή μας Δημήτρη Γκίμα, αντάξιο της προσφοράς, αφοσίωσης κι αγάπης του για το μπάσκετ και το Φίλιππο Βέροιας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας το Σάββατο 3/10 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.  Το παιχνίδι αυτό θα μεταδοθεί σε live streaming αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας-στήριξης της σαιζόν 2020-21.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook (http://www.facebook.com/filipposbc)