Φιλικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Λάρισας (pics)

310

veteranoi

Φιλικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσε το Σάββατο (15/03) ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ, των «Πελαργών» και του Συνδέσμου Βετεράνων Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο τοπικός Δήμος ανέλαβε πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ενισχύοντας το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγάπη», προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες δημοτών.

Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό «Ι. Πατάκης», στη Νίκαια Λάρισας, το οποίο παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Κιλελέρ και το ΓΣ Νίκαιας.

Έγιναν δύο αγώνες:

ΣΒΚ Λάρισας – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης

“Πελαργοί”- Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής

Ανάμεσα στα παιχνίδια έγινε διαγωνισμός 3πόντων με συμμετοχή αθλητών από κάθε ομάδα.

Στην ομάδα των Βετεράνων της Θεσσαλονίκης, με τους Βαγγέλη Αλεξανδρή, Κρίτωνα Ζηκόπουλο και Γιώργο Κόκκινο στην καθοδήγηση, πήραν μέρος οι Σουανίδης, Χρονόπουλος, Παπαναστασίου, Τζελεμπής, Ζεϊμπέκης, Καραγιαννίδης, Παναγιωτίδης, Τουκμενίδης, Καρατζουλίδης, Κώσ. Φαρμάκης, Κεραμίδας, Κουματσιώτης, Καμάρας, Φειδίας, Παπαπασχάλης.

Με την ομάδα της Λάρισας αγωνίστηκαν οι:

Zέστας, Χρυσαφούδης, Μπουλιάκης, Ζαχαρέλης, Αποστολίδης, Λαλάκης, Γκούλιος, Γουμενόπουλος, Καρράς, Τσιλιάκος, Κουραμάς, Λεπενιώτης, Λιάκος, Τριανταφυλλίδης, Τέλιος, Χαρούλης.

veteranoi1

veteranoi2

veteranoi3

veteranoi5

veteranoi4

veteranoi6

veteranoi7

veteranoi8