Φιλικός αγώνας του ΒΑΟ με την ΕΛΑΣ Θεσσαλονίκης

609

Πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Β.Α.Ο., φιλικός αγώνας  με την ομάδα Μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα Διευθύνσεων.
Την συνάντηση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Β.Α.Ο. κ. Νικόλαος Ρούσσης, π. πρωταθλητής της ΕΛΑΣ και ο Γ. Α. κ. Ναπολέων Ντέμος επήσης π. πρωταθλητής Ελλάδος, που χαιρέτησαν και επαίνεσαν την ενασχόληση των αστυνομικών με τον αθλητισμό, παράλληλα με τα δύσκολα καθήκοντά τους και την προσφορά τους στον Ελληνα πολίτη και την κοινωνία.

Πριν τον αγώνα, ο πρόεδρος του Β.Α.Ο. και ο Γ.Α. χαιρετίζουν την εκδήλωση και εύχονται τα κάθε επιτυχία με υγεία, στους Αστυνομικούς για το πρωραθλημ,ά τους και στους αθλητές του Β.Α.Ο. για την άνοδό τους στην Γ. Εθνική κατηγορία.

Αναμνηστική φωτο της συνάντησης. Διακρίνονται απο τον Β.Α.Ο., ο κ. Ναπολέων Ντέμος, ο κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος, ο κ. Νικος Ρούσσης , ο κ. Γεώργιος Ζάχαρης, υπευθ. οργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Ιωάννης Λεπίδης , ο κ. Παναγιώτης Μέρμυγκας και ο κ. Χρήστος Πολυχρονιάδης, Διαιτητής Α2, και οι παίκτες των δύο ομάδων.